MANĆINI: Želim da Inter bude kao Mančester Siti!

 
  • 2

"Neroazurima" ide dosta slabo poslednjih sezone, a povratak bivšeg trenera na njihovu klupu bi trebalo da povuče klub ka nekadašnjim rezultatima

Trener fudbalera Intera Roberto Manćini priznao je da se ponosi svojim bivšim klubom Mančester Sitijem, kojeg je sa klupe vodio do titule šampiona Premijer lige u sezoni 2011/12.

Manćini je takođe izrazio nadu da njegov sadašnji tim može da dostigne nivo Sitija, a nije propustio priliku da pohvali miljenika Jaju Turea kojeg bi rado video u Interu.

- Za mene je Jaja Ture jedan od najboljih fudbalera na svetu. Igrati u tako velikom klubu nije lako, mnogo toga zavisi od tebe samog, ali mislim da bi se dokazao i u Seriji A. Što se tiče Mančester Sitija, ponosan sam na tim koji smo izgradili, prethodno su ''građani'' bili na dnu tabele. Nadam se da Inter može da dostigne taj nivo - rekao je Manćini, a prenosi Kalčomerkato.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ekipa Intera, za koju igraju srpski internacionalci Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović, trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Serije A sa 32 bodova iz 23 meča.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..cuj ti njega

    16. februar 2015 | 08:51

    ..cuj izgradili, tipa on, tesko izgraditi kada su bukvalno bacili pare.. Izgradi ti kao sto je to Simeone ucinio u Atl. Madridu, skromno.. Mancini, ispod prosjecan trener!

  • navijac

    16. februar 2015 | 19:03

    Veliki Sam navijac intera..Mancini je imao te kao neke rezultate Ali realno lik potrosi 300 milijuna na pojacanja I uvijek se nesto Zali da mu fali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA