Jankova lekcija Dimitrovu za plasman u četvrtfinale Majamija

 
  • 0

Srbin nije dozvolio Bugarinu nijednu brejk priliku i savladao ga 7:6 (7:3), 6:2 za četvrtfinale, gde će igrati sa pobednikom meča Marej - Simon

Janko Tipsarević je sigurnim korakom umarširao među osam najboljih tenisera na Masters turniru u Majamiju. Srpski reket broj dva je bio ubedljiv u osmini finala danas i savladao mladog Bugarina, Grigora Dimitrova sa 7:6 (7:3), 6:2

Iako rezultatski izgleda lako, Tipsarević je morao dobro da se pomuči za pobedu protiv Dimitrova. U prvom setu su oba tenisera čvrsto držala svoje servise i nije bilo nijedne prilike za brejk. Ipak, u tajbrejku je presudilo Jankovo iskustvo, tako da je brzo stigao do tri vezane set lopte i iskoristio već prvu.

U drugom setu, Srbin je konačno uspeo da brejkne Bugarina i olakše sebi situaciju na terenu. Mladi rival je pao pod pritiskom, nikako nije uspevao da vrati ribrejk, a onda je u gemu, kada je servirao za opstanak u setu, "pukao" još jednom i Tipsa ide među osam najboljih u Majamiju.

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA