Tri razloga zbog kojih su Srbiji oduzeti bodovi posle Albanije!

 
  • 59

Kao glavni razlozi navedeni su huligani, stolica na terenu, kao i Ivan Bogdanov * FSS ima pet dana za žalbu

U momentu kada su izrekli kazne sa meča Srbija - Albanija, UEFA je istakla da će za nekoliko dana poslati obrazloženje zašto je našoj fudbalskoj reprezentaciji oduzela tri boda, ali i na osnovu čega su doneli presudu.

Dopis je stigao na Terazije 35 i u njemu se jasno vidi da su huligani odneli tri boda iz Humske.

- U obrazloženju dostavljenom FSS, ne piše zbog čega je Albanija izgubila utakmicu. Ta odluka usmerena je na adresu u Tirani. Što se tiče naše kazne, tri boda su nam oduzeta, kako se navodi u objašnjenju, zbog upada navijača na teren i pirotehnike, unošenja stolice na teren i ulaska Ivana Bogdanova - rekao je za Žurnal Nebojša Ivković, zamenik generalnog sekretara FSS.

Srpski savez ima pet dana da podnese žalbu, a kako je Ivković istakao uveliko se radi na tome.

- Naš pravni tim uveliko radi na sastavljanju žalbe. Ne bih da otkrivam šta će pisati u žalbi, ali, ukratko, potenciraćemo kao glavni uzrok za prekid meča političku provokaciju sa dronom. Ipak, neće to biti jedini argument - jasan je bio Ivković.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ноле

    5. novembar 2014 | 09:25

    То што њему није забрањен улазак на стадион није грешка уефе.Него нашег савеза и државних органа.Могу да се жале па да им уефа повећа казну јер мало је примера да су је неком ублажили а има репутацију као ми.Богданов тај олош бугарски је само дошао као кец на 10.Да је дрон био тешка провокација ! Тачно.Али пре тог дрона гађани су шиптарски играчи бакљама.Онда утрчавање публике,ударање њихових играча.Ми смо добро и прошли.

  • davor

    5. novembar 2014 | 09:19

    Ne! glavni je razlog sto policija i osiguranje nisu napravili svoj posao, da je na pocetku utakmice formiran sigurnosni prsten oko terena kao sto su to brzo i savrseno napravili poslije incidenta za dronom niko od navijaca nebi mogao na teren...

  • Ivan

    5. novembar 2014 | 10:08

    Dali si ti decko pri cistoj svesti i zdravoj pameti, razlozi zbog koga se on spominje su : prekinuo je mec u djenovi, dobio je zabranu u evropi, a mi smo krivi sto nije dobio zabranu ulasta na nase stadione do kraja zivota, a druga stvar je sto se mup izvlaci a nema konkretan odgovor, kazu da nije imao zabranu ulaska pa je morao da udje, to nije tacno, kao utakmica visokog rizika, oni su duzni da za svakog za koga misle da bi napravio nesto moraju da mu zabrane da udje, bilo da se radi o njemu, meni ili tebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA