UEFA: Postupak protiv Srbije i Albanije, kazne u četvrtak!

 
  • 11

Srbi i Albanci imaju rok do sledeće srede da se izjasne povodom dešavanja na stadionu Partizana, a konačna odluka biće doneta sutradan

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da je pokrenut postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije (FSS) i Albanije (FSHF) zbog međusobne tuče igrača na utakmici u Beogradu u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

Kako je agenciji AP rekao portparol UEFA Pedro Pinto, Srbi i Albanci imaju rok do sledeće srede da se izjasne povodom dešavanja na stadionu Partizana, a konačna odluka biće doneta sutradan.

Tuča fudbalera dva nacionalna tima dogodila se u trenutku kada je igrač Srbije Stefan Mitrović skinuo sa drona zastavu tzv. Velike Albanije, posle čega su gostujući igrači ušli u sukob sa njim.

Predsednik UEFA Mišel Platini ranije danas je izjavio da mu je žao što su se dogodili incidenti u Beogradu, kao i da politiku ne treba mešati u sport.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad Max

    15. oktobar 2014 | 14:23

    Pa ako ne treba mesati politiku u sport onda treba da se zna ko je prvi poceo i njega kazniti.

  • Miki

    15. oktobar 2014 | 14:36

    Sad kao nesto ce odlucivati a vec se zna da ce Srbi ispasti krivi...

  • Baki

    15. oktobar 2014 | 14:26

    Zao ti je sada jel ..... Aha.... Aj da vidimo sa tvoje strane sada ko je umesao politiku u sport... U Djenovi si se lepo izjasnio i lepo nas osudio a da vidimo sada.... Ako nas kazne sa oduzimanje bodova odmah nasi treba da napuste turnir dok se siptari ne diskvaliffikuju sa turnira..... Nasi treba da se vade kao i Gibratal sto nije hteo sa Spanijom u grupi da bude Gruzija sa Rusijom itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA