NBA ekipa dolazi u Beograd 2016. godine?

Prema rečima Dejana Tomaševića, postoji mogućnost da ''Beogradska arena'' za dve godine ugosti neki od NBA timova

  • 6

Lepe vesti za dobro jutro! Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević boravio je u Berlinu gde je gledao duel između Albe i San Antonija i tom prilikom se sastao sa Kim Bohuni, potpredsednicom NBA zaduženom za vanamerička područja, s kojom je vodio razgovor o mogućnosti dolaska NBA ligaša u Beograd.

- Iskoristio sam razgovor sa ljudima koji vode brigu oko organizacije utakmice utakmice izvan SAD i predložio im da neki NBA klub dođe u Beograd. Za to ima prostora, okvirno bi to bilo 2016. godine i utakmica bi se odigrala u Areni - rekao je Tomašević za Žurnal i dodao:

- Ljudi iz NBA rukovodstva živo se sećaju utakmice sa našom reprezentacijom uoči Dajmond bola 2004. godine. Sećaju se dobre organizacije meča, atmosfere na tribinama, ali i partija koji je usledio. U svemu tome velika je uloga i Grega Popovića, trenera San Antonija, koji voli naše igrače i trenere i ceni srpsku košarku.

Tomašević se, takođe, sreo i sa komesarom NBA lige Dejvidom Šternom koji je podržao ideju da Beograd ugosti NBA tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *

    10. oktobar 2014 | 09:57

    Slobodno reci da ce igrati protiv Zvezde

  • Nesa CZ

    10. oktobar 2014 | 16:38

    Ajde sada se utrkujte u pljuvanju moji ganci protif grobara,pa do 2018ima jos dosta vremena,svi na Balkanu i u Evropi znaju da je najvise u NBA sa Balkana upravo iz Partizana i da oni sa njima imaju super odnos to su cinjenice ,ja kao strastveni navijac Zvezde mogu samo da sanjam da moja Zvezda bude pocastvovana da igra sa nekim timom iz NBA lige jel cinjenice sve govore na nasu stetu ,mislim istina je da oni vec poodavno kontaktiraju samo sa grobarima jel ipak i kada dodju znase da ce igrati samo protiv njih jel su stvarno i najbolji na ovim prostorima,a mi mozemo da ih pljujemo koliko hocemo to nam nece pomoci da 2018 kada dodje neki klub iz NBA igra protiv moje Zvezde,na zalost ali je tako ,ja sam samo surovo realan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA