Bezidejni i mlaki Partizan poražen u Grčkoj! (VIDEO)

 

Ono što svakako mora da zabrine Marka Nikolića posle ove utakmice, jeste odbrana kluba iz Humske, koja je blago rečeno delovala veoma loše

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz u sezoni. Izabranici Marka Nikolića poraženi su rezultatom 2:0 u Tripolisu od domaćeg Asterasa u okviru drugog kola grupe C Lige Evrope. Golove za domaći tim postigli su Usero u 22. minutu i Para u sedmom minutu nastavka.

Crno-beli su tokom svih devedeset minuta delovali poprilično nezainteresovano, statično i bezijedno, za razliku od domaće ekipe koja je bila mnogo konkretnija, agresivnija i odlučnija. Ono što svakako mora da zabrine Marka Nikolića posle ove utakmice, jeste odbrana kluba iz Humske, koja je blago rečeno delovala veoma loše. Naredni meč u Evropi Partizan igra sa Bešiktašom 23. oktobra u Beogradu.

Stadion: Theodoros Kolokotronis

Gledalaca: 4500

Sudija: Deni Mekeli

Strelci: Usero 22, Para 52

Asteras: Kosicki - Pantelaidis - Sankare - Luj - Goian - Usero - Role - Zisopulos - Maca - Para (od 59. Para) - Đaniotas (od 73. Kitoko)

Partizan: Lukač - Vulićević - Ćirković - Stanković - Volkov - B.Ilić - S.Ilić (od 78. Kojić) - Grbić (od 63. Ninković) - Živković (od 46. Fofana) - Pantić - Lazović

Jedno veoma nezanimljivo i nedinamično prvo poluvreme obeležila je veoma bezijedna igra fudbalera Partizana. Asteras je veoma dobro stajao na terenu, pa crno-beli nisu imali nikakvu ideju kako da probiju dobro formirani odbrambeni blok. Sa druge strane, grčka ekipa je prepustila posed lopte srpskom timu, ali su dobrom tranzicijom kažnjavali svaku grešku crno-belih.

Domaćim tim je u vođstvo došao u 22. minutu, kada je Maca fenomenalno petom proigrao Usera, koji je pobegao Volkovu šutirao, Lukač interevenisao, ali se lopta odbila do Španca, a on je ubacio mrežu. Nedugo zatim ASteras je mogao i do 2:0, ali Maca nije iskoristio veliki kiks Vulićevića, jer je Lukač sjajno intervenisao i to su bila sva uzbuđenja u prvih 45 minuta.

Iako je Beko Fofana dobio priliku na startu drugog dela igre, Asteras je u prvih desetak minuta bio konrektniji i to mu se ispatilo. Igrao se 52. minut, kada je Luj ubacio jednu loptu u šesnaesterac, fudbaleri Partizana je nemo gledali, a Fakundo Para je samo sproveo u mrežu.

Ni nastavak igre, nije doneo ništa bolju igru Partizana. Delovali su veoma nezainteresovano i statično, maltene nisu dobili nijedan duel na meču, pa je Asteras lako mogao i do trećeg pogotka u više navrata, ali su fudbaleri domaćeg tima promašili dosta izglednih šansi.

Liga Evrope, 2. kolo grupa C:

Asteras - Partizan 2:0

(Usero 22, Para 52)

Totenhem - Bešiktaš 1:1

(Kejn 27, Demba Ba 89)

Tabela: Asteras 4, Totenhem 2, Bešiktaš 2, Partizan 1

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VašTole

    3. oktobar 2014 | 00:03

    Ja samo mogu u Srbiji da naredim šta god hoćete, u Evropi ne mogu ništa. Pričaću i dalje da smo mi, pardon, da je partizan i dalje neprikosnoven, da je ovo uspeh ne samo Partizana nego i Srbije ( iako lažemo sami sebe, jer nismo pobedili nikoga još od pre 1800 dana ), pričaćemo bajke za decu da smo mi ponos države, pišite i vi ovde na svim portalima, forumima, jer naša laž ponovljena bezbroj puta postaje ISTINA ! Samo vi slušajte mene i uživajte, već sam spremio SUDIJE za našu ligu i za nas ali i za nJIH ( znate o kome govorim ) !

  • Generalova radnja

    3. oktobar 2014 | 12:19

    Sad se vidi koliko je naše prvenstvo zatvoreno i namešteno sa mnogim utakmica,gde naš prvoplasirani klub bude ponižen od sedmoplasiranog u grčkom prvenstvu! Ali kome je još do fudbala kad je stanje u zemlji katastrofalno,pa kako očekivati da je bolje u fudbalu. Sramotno je više i gledati sve ovo. Možda bi i bilo bolje da lopovi nisu svuda oko nas ,a mi pošteni građani sve to "mirno" gledamo i ništa ne preduzimamo. Jedna Rijeka koja je bila za potkusiravanje Zvezdi i Partizanu ( naglasiću da su ova dva kluba najveći krivci za sadašnje stanje) samo pre 10 tak godina da ne idem u staru Jugoslaviju,derkali klubove iz Hrvatske, Partizan za LŠ u Rijeci pobedi 3-1 laaagano,a Zvezda Inter iz Zaprešića sa 5-6 razlike. A danas bi nas Trešnjevka iz druge lige HNL pobedila bez problema...jer menadžeri vršljaju našim fudbalom,jer igraju tatini i mamini sinčići,a ne deca koja su talentovana,jer se montiraju utakmice u prvenstvu a kad se izađe u Evropu ,tropa,duplo golo. Niko mi ne može reći da jedan Maribor stalni učesnik LŠ i LE ima veći budžet od Zvezde i Partizana ili Vojvodine...da ima veću bazu igrača za skauting i trening,naravno da nema,ali ima ljude koji nisu pohlepni i trpaju u svoj džep tuđe pare,nego ljude koji vredno rade i rezultati dolaze.

  • dje si

    2. oktobar 2014 | 23:50

    Da li je to bio MIT ili cudo???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA