FUDBALERI PARTIZANA U ŠTRAJKU: Odbili da izađu na trening!

 
  • 89

Zbog neisplaćenih zarada, crno - beli odbili da izađu na popodnevni trening u Zemunelu

Rečeno - učinjeno! Nakon nekoliko pretnji upućenih rukovodstvu kluba, fudbaleri Partizana stupili su u štrajk povodom neisplaćenih zarada, od kojih neke datiraju i iz 2012. godine.

Kako Mozzartsport prenosi, igrači su odbili da izađu na popodnevni trening i tako jasno dali čelnicima da nemaju nameru da odustanu od svojih zahteva. Takođe, rukovodstvo srpskog vicešampiona je tokom dana po kapitenu Saši Iliću poručilo da para nema.

Crno-belim fudbalerima se duguje nekoliko miliona evra iz sezone 2011/12 kao i 2012/13, ali i iz ove godine pošto platu navodno nisu primili još od aprila. Da nešto ne štima u Humskoj videlo se i po povratku iz Bugarske, kada su igrači svoje nezadovoljstvo izrazili u avionu.

Ne zna se kada će vicešampioni Srbije ponovo na teren jer je sutrašnji prepodnevni trening otkazan. Možda je rešenje za finansijske probleme i prodaja Andrije Živkovića kojeg traži Benfika, kao i odlazak Vojislava Stankovića u Lacio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. avgust 2014 | 22:09

    Tako je,od ELITE SRPSKOG DRUSTVA MORA SE POCETI,a ne kao ovi u pecurkani sto ih njihove legende otkidaju od zivota vise decenija,a oni cute dok ih kradu i unistavaju,e zato GROBARI SVI U STRAJK DO KONACNE POBEDE,SVI KAO JEDAN DIZEMO GLAS PROTIV LOPOVA I MESETARA-MENADZERA !!! Najuspesnije Srpsko Sportsko DrustvoPartizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU !!! CZ JE MRTVA,UGASENA,SA DEBELIM,nenadoknadivim MINUSOM OD 60 000 000,NE DOZVOLIMO DA SE I NASEM VOLJENOM KLUBU TO ISTO DESI !!!

  • 32. Zagorska divizija

    12. avgust 2014 | 23:15

    E da je Tudjman Franjo ziv sad bi se krstio sta mu rade od kluba!

  • Maks

    12. avgust 2014 | 20:37

    Ruzicu osim što umeš da pokazujes srednji prst za koji ćeš kad tad dati objasnjenje, izvadi malo iz šteka, pa daj momcima zasluzen novac!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA