PARTIZAN U HAOSU: Moguć štrajk pred utakmicu sezone, Đurić demantuje!

 
  • 26

Zaposleni u klubu iz Humske izgubili su strpljenje zbog neisplaćenih dugovanja, pa je moguć štrajk od ponedeljka

Ne prestaju turbulencije u Partizanu. Posle saznanja u kakvom se finansijskom stanju nalazai klub iz Humske 1, sada i zaposleni prete štrajkom.

Oni su izgubili strpljenje sa klupskim rukovodstvom koje i dalje daje lažna obećanja pa bi stanje u klubu pred revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom moglo da bude vrlo napeto. I dok igrači, iako nisu plaćeni mesecima, ćute i treniraju, zaposlenima u klubu je prekipelo.

Čelni ljudi kluba već duže vreme daju lažna obećanja da će podmiriti dugove, a neretko zaposlenima prete otkazima ukoliko budu stupili u štrajk. Ipak, kako sada stvari stoje, u ponedeljak bi moglo da dođe do štrajka ukoliko ne bude bio podmiren makar deo dugovanja.

Sekretarijat kluba okreće glavu na ovaj problem, pa je i posle sednice održane u petak rečeno da je prioritet dobra organizacija meča sa Ludogorecom i uspeh od kog će u mnogome zavisi dalje funkcionisanje kluba. U izjavi za "Sportal", predsednik crno-belih, Dragan Đurić demantovao je mogućnost štrajka.

- Uvek ima nezadovoljstva, ali niko ne preti štrajkom. Možda bi pojedini to voleli, ali štrajka neće biti - rekao je Đurić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kg

    1. avgust 2014 | 20:06

    Zaigrala meca i u vasem dvoristu!

  • grobar do koske

    1. avgust 2014 | 22:46

    Ma kakav haos,to se samo sprema perfidna i odavno dogovorena kupovina iz stecaja,po nalogu cinovnika za krimogenu garnituru,u zamenu za...to je odavno oprobani recept,koji je odabranim doneo vise nego odlicne finansijske blagodeti..ko ne zna da pliva,pojede ga voda ! Mala bara puno krokodila i mala smo mi zemlja u kojoj sve se zna,toliko mala,da smo manji od najmanje kineske mesne zajednice,i da neko zeli,brzo bi to sve uredio..ali voljni momenat nazalost ne postoji.. Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Stiffmeister

    1. avgust 2014 | 21:56

    Cirkus Medrano. KATANAC!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA