TERZIĆ: Zvezda ima veće probleme od prelaznog roka

 
  • 5

- Neukusno je da se toliko govori o tome kako dovodimo ovog ili onog igrača - tvrdi v.d. gensek kluba s "Marakane"

Premda je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović istakao da su mu potrebni petorica novih igrača, na "Marakani" se više neće baviti dovođenjem pojačanja - bar dok se ne završi petodnevna tura po Belgiji.

Crveno-beli se 16. jula sastaju sa Genkom, a tri dana kasnije sa Mehelenom, i tek posle će se razmišljati o novim igračima, tvrdi v.d. gensek kluba Zvezdan Terzić.

- Posle utakmica u Belgiji uradićemo analizu i odlučiti koji profil igrača je potreban Zvezdi. Do tada je sve stopirano. Imamo sasvim dovoljno vremena do početka prvenstva i nećemo da se zalećemo - rekao je Terzić za "Novosti".

On je reako da je do zastoja trasnfera Miloša Bosančića došlo zbog papirologije, i dodao da Zvezda mora da brine druge brige osim transfera.

- Neukusno je da se toliko govori o tome kako dovodimo ovog ili onog igrača, kad Zvezda ima mnogo veće probleme. Moramo da rešavamo pitanje dugovanja, licence za domaće takmičenje, dozvole za registrovanje novih igrača... Angažovani smo na prevazilaženju teške situacije, to je za nas prioritet u ovom momentu - istakao je Zvezdan Terzić, dodajući da na želi posebno da komentariše postupak Abiole Daude, koji je tužio klub.

- Pokušali smo da mu nađemo klub, da probamo da rešimo situaciju, ali je, između ostalog, problem bio i to što on zbog povrede ne igra već četiri meseca. Nije sporno da Zvezda ima dugovanja prema njemu i Dauda ima svoja prava i može da postupi onako kako misli da treba - zaključio je Zvezdan Terzić.

Zvezda je do sada dovela četiri igrača: Damir Kahriman, Predrag Đorđević, Nenad Gavrić i Đorđe Despotović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA