Seksi Maja ponovo dominira! Sa ovakvim telom se osvaja evropska medalja u bikini fitnesu! (FOTO)

 
  • 16

Mlada Čačanka, Maja Pavlović, ostvarila je istorijski uspeh i donela prvu medalju za Srbiju u kategoriji bikini fitnes na Evropskom prvenstvu u Barseloni

Mlada Čačanka, Maja Pavlović, poznata i kao najseksi političarka Srbije i šampionka u bikini fitnesu, posle dominacije na Balkanu, napravila je odličan uspeh i na Evropskom prvenstvu u fitnesu, koje je održano u Barseloni.

Maja je u kategoriji do 163 centimetra osvojila bronzanu medalju u konkurneciji devojaka do 24 godine, što je veliki uspeh za srpski bodibilding i fitnes.

Inače, Pavlovićeva je nedavno postala šampionka Balkana i osvojila je Kup Srbije u ovoj kategoriji. Nadamo se da će nas u septembru obradovati na Svetskom prvenstvu u Montrealu.

Uz Pavlovićevu na ovom takmičenju je učestvovala i Jelena Vasović, aktuelna šampiona Srbije u bikini fitnesu, ali u konkurenciji iznad 172 centimetra. Ipak, i pored odličnog nastupa nije uspela da uđe u finale.

I nju takođe uskoro očekuje takmičenje Bikini Olimpija u Pragu, a zatim i Svetsko prvenstvo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA