VATERPOLO SPEKTAKL: Zvezda, Partizan, Radnički i reprezentacija Srbije!

 
  • 0

U okviru akcije "Srce na teren" utakmice će se odigrati na bazenu Tašmajdan sa početkom a u direktnom televizijskom prenosu emitovaće se na RTV B92

Vaterpolo savez Srbije organizuje humanitarni turnir „SRCE NA TEREN“ na kome će revijalne utakmice odigrati naše najvažnije ekipe.

Snage će odmeriti vaterpolisti  Radničkog „Kon Tiki“ , Partizana kao učesnici finalnog turnira LEN vaterpolo lige šampiona – „Fajnal sIks“, koji se odigrava 29-31. maja 2014. godine u Barseloni, kao i Crvena zvezda kao osvajač titule šampiona Srbije, i aktuelni prvaci Evrope, i A selekcija kao najtrofejnija sportska ekipa u našoj zemlji.

Utakmice će se odigrati na bazenu SRC Tašmajdan sa početkom u 19:15h, u trajanju do 21:00h, a u direktnom televizijskom prenosu emitovaće nas RTV B92. U humanitarnom programu učestvovaće brojne javne ličnosti.

Pozivamo da svojim prisustvom na utakmici i najavom u medijima doprinesete da što veći broj ljudi bude obavešten o susretu naših najboljih vaterpolista i ekipa koje u ovom trenutku osim što učestvuju na važnim međunarodim takmičenjima, učestvuju u ovoj važnoj humanitarnoj utakmici.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA