Netsi srušili Majami, Sparsi lako sa Portlandom! (VIDEO)

 
  • 1

Aktuelni šampion NBA lige pao je u Bruklinu 103:90, dok je San Antonio na gostovanju pobedio Treilblejzerse 118:103 i poveo sa 3:0

Košarkaši Bruklin Netsa pobedili su aktuelnog šampiona NBA lige, Majami Hit sa 104:90 i tako smanjili rezultat na 2:1 u polufinalu istočne konferencije plej -ofa. Sa druge strane San Antonio Spars je pobedio Portland sa 118:103 i poveo sa 3:0 u seriji koja se igra do četiri pobede.

Ekipa Majamija je u Bruklinu imala priliku da stekne veliku prednost od 3:0 ali je Deron Vilijams plejmejker Netsa odigrao odličan meč. Iako je ubacio devet poena imao je 11 asistencija i odlično je organizovao svoju ekipu. Najefikasniji je bio Džo Džonson sa 19 poena, dok je Mirza Teletović ubacio 12.

Kod Majamija Lebron Džejms je ubacio 28 poena uz osam skokova i pet asistencija.

Ekipa San Antonio Sparsa nadomak je plasmana u finale zapadne konferencije, pošto je povela sa 3:0 protiv Portlanda. Sparsi su napravili brejk na gostovanju pobedivši 118:103 i sada u ponedeljak imaju prvu meč loptu.

Briljirao je Toni Parker sa 29 poena, šest asistencija i dva skoka, Tim Dankan je ubacio 19, poena, a Kevin Leonard 16 koševa...

Kod ekipe Portlanda čak petorica igrača imala su dvocifren učinak, ali im to nije pomoglo da ostavre trijumf. Nikolas Batum je ubacio 20, Lamarkus Oldridž i Damian Lilard po 21, Vesli Metjuz 22, a Raul Lopez 13 koševa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA