UŽASNA ISTINA O ORALNOM SEKSU: Žene ga upražnjavaju i kad ne žele

 
  • 4

Pre bismo pomislili da je obrnuto, ali činjenice su činjenice. Zašto žene idu protiv sebe da bi zadovoljile muškarca?

Kad je oralni seks u pitanju, mišljenja su podeljena. Neko ga voli, neko ne. Neko voli samo da prima, a neko i da pruža, ali pitanje da li su muškarci i žene u tome ravnopravni?

Kako da zadovoljite ženu jezikom (VIDEO)

Zašto je to važno? Novo istraživanje je pokazalo da žene mnogo češće od muškaraca pristaju na oralni seks iako to ne žele, piše Independent.

Istraživanje je sprovedeno na uzorku od 71 mladića i devojaka između 16 i 18 godina. Kada su ih pitali da li postoji ravnopravnost između muškaraca i žena kad je u pitanju davanje i primanje oralnog seksa, većina njih je rekla da postoji. Međutim, daljim ispitivanjem, ustanovljeno je da se i jedni i drugi slažu da je veći problem muškarcima da pruže ženi oralni seks, nego obrnuto.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Pored toga, žene će mnogo verovatnije pristati da pruže muškarcu oralni seks čak i kad to ne žele nego obrnuto i pre će se potruditi da uživaju koliko mogu nego da kažu ne.

Studija je pokazala da je neophodno sprovesti bolje seksualno obrazovanje i upoznati mlade žene i muškarce, koji tek stupaju u seksualne odnose, sa svim dobrim i lošim stranama seksa i njegovog uticaja na psihu, pre svega na samopoštovanje i razvoj ličnosti i seksualnog identiteta.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Dačić obišao renovirani objekat policijske stanice Krupanj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA