NE GUBITE VREME: Ovo su najbolji trikovi za SEKS NA BRZAKA!

Seks na brzaka ne vodi uvek ka uživanju. Postoje mali saveti koji vam mogu pomoći da baš uvek uživate

  • 4

Ponekad jednostavno nemate vremena za seksPa šta! To ne znači da bi sebi trebalo da uskratite zadovoljstvo, pa makar ono bilo i na brzaka.

Pomoću ovih trikova, uzbudićete se oboje za sekund, a samim tim vam neće trebati ni mnogo vremena da stignete do vrhunca.

SEKSI JELOVNIK: Ova hrana će rasplamsati strasti!

Pronađen lek za sve bolesti - SEKS!

Igračke

Vaš omiljeni vibrator će vam pomoći  da doživite vrhunac brže nego inače, a i već znate kako se koristiti, pa nećete gubiti vreme na čitanje uputstva.

Predigra

Ukoliko predigra počne i pre nego se nađete na fatalnom mestu uštedećete sopstveno vreme. Mislimo na seksi poruke, pre nego što stignete kući, koje će vas i te kako napaliti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Lubrikant

Ako zaista imate svega nekoliko minuta, nikada nećete tako brzo uspeti prirodno da postignete vlažnost, ali zato je i stvoren lubrikant.


Poze

Isprobavanje novih poza ostavite za nadolazeći vikend. U ovom trenutku se poslužite omiljenim pozama, za koje znate da uvek vode do vrhunca.

Odeća

Komplikovane odevne kompletiće takođe sačuvajte za bolja vremena, kao i svu ostalu odeću, koju je teže skinuti. Ne želite da gubite i ovo malo vremena što imate, zar ne?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Čarape 

Može da zvuči čudno, ali jedno istraživanje u Holandiji, otkrilo je da je 80 odsto žena doživelo vrhunac noseći čarape tokom seksa, u poređenju sa 50 odsto onih koje to nisu. Čarape nisu garancija, ali svakako vredi isprobati.

Solo akcija

Dok ga čekate da se probije kroz gužvu i dođe kući, zagrejte se same. Tako već možete zaskočiti partnera na vratima, i ponovo, nema gubljenja vremena.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    1. februar 2016 | 10:34

    Kako 80% jeste a 50% nije?

  • топлистанадреалиста

    2. februar 2016 | 10:42

    "Нећу то на брзака"......,ја то волим баш као у овој пјесми!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA