Studenti, ako hoćete da položite sve ispite, vodite ljubav što češće!

Mnogi smatraju da je za uspeh u visokom školovanju isključivo važno “zagrejati stolicu”, a da bi sve ostale aktivnosti trebalo da se žrtvuju. Međutim, to je velika greška!

  • 1

Verovali ili ne, dokazano je da redovan seks studentima pomaže kod polaganja ispita. Kako tvrdi seksualni terapeut Piter Sadington, nema boljeg načina da se oslobodite od nagomilanog stresa, napetosti i strahova nego da, barem s vremena na vreme, knjigu zamenite vođenjem ljubavi.

10 najboljih načina da smanjite stres za pet minuta

Rezultati njegovih istraživanja pokazali su da studenti koji se ne odriču seksa tokom ispitnog roka, ne samo da su bolje koncentrisani na učenje, već i na samim ispitima postižu daleko bolje rezultate od svojih kolega koji su sebi u ovom ključnom periodu godine zacrtali celibat.

Naravno, idealno bi bilo da seks imate sa nekim s kime ste u stalnoj vezi, jer u suprotnom, ako se upletete u neku komplikovanu aferu, to zapravo može da vam skrene misli na pogrešnu stranu, a onda ništa od završavanja fakulteta u roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA