Miljana htela da se ubije! Pokušala da skoči sa prozora, a razlog je šokantan!

 
 ≫ 
  • 9

Miljana Kulić nedavno je šokirala sve kada je pred kamerama udarila majku Mariju Kulić

Miljana Kulić/ Foto: Marko Jovanović

Nišlijka Miljana Kulić nedavno je iznenadila javnost sramotnim ponašanjem prema svojoj majci Mariji Kulić, kada ju je na očigled svih udarila, a učesnica Zadruge 2 ne može se pohvaliti primernim ponašanjem ni u prošlosti.

Naime, Miljana je nekoliko godina bila pacijent psihijatrijske bolnice u Nišu, gde se lečila od poremećaja ličnosti. Čak je nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život, a jednom se to čak dogodilo i u školi.

Isplivao još jedan snimak Dorotee Jovanović! Zadrugarka plesala oko šipke, a onda joj se pridružio misteriozni muškarac! (VIDEO)

- Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila.

Miljana Kulić/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče da će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli - tvrdi mladić.

Miljana Kulić/ Printskrin: TV Pink

- Svašta sam radila u školi. Ali sve je to zbog teških lekova koje pijem. Lečila sam se u "Gornjoj Toponici" i uopšte se toga ne stidim. Odlazila sam povremeno. Tamo idu i normalni ljudi. Sa mnom je bila jedna žena koja se razvela, drugu je ostavio dečko... To su samo neke faze u životu kada ti je potrebna stručna pomoć. Verovali ili ne, meni je tamo bilo super. Baš sam se vezala za te žene. Kada je tata došao po mene posle tri dana, ja sam plakala. Želela sam još tamo da sedim - ispričala je Miljana.

VIDEO: Zadruga Specijal: Evo zbog čega je Luna iseljena iz stana

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    1. oktobar 2018 | 09:48

    Ova umesto da se leci "kukturno" uzdize omladinu Srbije...po stavu onih koji su skocili na ministra koji je protiv rijalitija ovo je dobar primer!deca da biju roditelje itd.posle se cudimo kad svaki dan u novinama citamo kako je sin ubio majku sekirom...e Srbijo

  • Miki

    1. oktobar 2018 | 10:42

    Sve sve ali kad Miljana zaplese kao jelen sa reumom...

  • Mill

    1. oktobar 2018 | 10:25

    Vrlo losa glumica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA