Kijin Andrija prvi put iskreno o njenom odnosu sa Filipom, i šta će biti sa njima kada Kristina izađe iz Zadruge!

 

Dosta se šuškalo o Kijin seks u toaletu sa Filipom Đukićem, a evo šta na to kaže njen dečko Andrija Lazović

Kristina Kija Kockar već nekoliko dana u centru je pažnje zbog odnosa sa Filipom Đukićem, a tema o kojoj bruje i zadrugari i gledaoci jeste njihova akcija u toaletu hotela Zadruge.

Bolelo me je... Kija konačno progovorila o tome zašto ona i Sloba nisu imali seks! (VIDEO)

Nakon što je zadrugarima pušten snimak o kojem se danima polemiše, Kristina i Filip tvrde da se među njima baš ništa nije dogodilo, naročito ne seks, iako svi u kući veruju da lažu.

Printskrin: TV Pink

Cela ova situacija je podigla ogromnu prašinu, a učesnici, gledaoci, pa i sama Kija su se pitali kako je Kristinin sadašnji dečko Andrija Lazović reagovao na sve to i da li je još uvek čeka.

Kako bi saznali iz prve ruke šta se tu zapravo dešava i da li je Kristina još uvek Andrijina devojka, pozvali smo Lazovića.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li je još uvek sa Kijom u vezi kaže da je, što se njega tiče, sve okej, ali otkriva šta će biti kada Kija napusti rijaliti.

- Neću ništa da komentarišem, jer sve što kažem drugačije se napiše i protumači. Što se mene tiče, Kija i ja smo okej. Sačekaću je kad izađe, pa ćemo popričati i samo ćemo nas dvoje znati šta i kako dalje. To će ostati između nas - kaže nam Andrija.

Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_

Pitali smo ga i da prokomentariše temu o kojoj se trenutno najviše priča, a tiče se Kijinog i Filipovog navodnog seksa u toaletu.

- Ne znam šta da mislim. Neko mi kaže da je to namešteno, neko kaže da nije. Ali, sa njom ću porazgovarati kada izađe, pa ćemo videti šta i kako dalje - kaže on.

Na pitanje da li veruje Kiji kada kaže da sa Filipom ništa nije bilo, dao je pomalo dvosmilen odgovor.

- Ja generalno mnogo verujem ljudima... - poručuje Andrija za Telegraf.

VIDEO: Sećate li se izbačenih zadrugara?

(d.bukovcic@telegraf.rs)

Daljinac

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    5. februar 2018 | 20:39

    Miki i svoje nazovi prijatelje zajebava i vara Boru i Baneta.Pravi ih budalama.Sinoć je Sašku javno prozivao da bi minirao Nenu da je postavi za gazdu.Trčao je za Nenom samo sa tim ciljem.Podlo i beztobrazno.Planira sa parama kao da je već pobedio.Produkcija mu toleriše,oprostila mu je fizičko nasilje.Kija mu ugrožava prvo mesto ai ne obraća pažnju na njega.Andrija moraš biti uz Kiju do kraja.I ti si postao poznat zahvaljujući njoj,moraš joj verovati jer se takoreći sama bori protiv prijateljka.Svi oni koji su računali na prva trei mesta je najviše napadaju:Miki,Milan,Maca,Miljana itd.Andrija i Kija do pobede.

  • Kata

    5. februar 2018 | 14:46

    E...ovo se zove frajer....bravo majstore..

  • Teta iz daleka

    5. februar 2018 | 15:48

    Ti si Andrija gospodin čovek.Svakactebi čast. Nemoj da nasedas ni nacije provokacije.Samo budaletina teška može da poveruje da su imali seks.Ili neko ko hoće svesno da napakosti Kiji.Opusteno, pa ti si premija u odnosu na balvana Slobodana.Ja vam želim svu sreću ovoga sveta, pogotovu tebi, jer znam da si fantastičan momak.Blago majci što te ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA