Procurila prepiska Anabele i Nadežde: Evo šta je Lunina majka poručila Biljićevoj pred ulazak u Zadrugu

 
  • 21

- Ne znam zbog čega Luna tvrdi da Anabela nije prijateljica sa Nadeždom. One se poznaju dugi niz godina - kaže Nadeždina majka Slavica

Iako Luna tvrdi da Nadežda ne poznaje Anabelu, izgleda da je istina malo drugačija, a Nadeždina majka Slavica je potvrdila da se njena ćerka pred ulazak dopisivala sa Anabelom, kao i da se njih dve odavno poznaju.

Volim kad se tako usplahiriš... Sloba i Luna se izvaćarili u krevetu, a onda jedno drugome mirisali noge! (VIDEO)

- Moja ćerka je takva kakva je. Govori istinu. Prijateljica je sa Anabelom. Dopisivale su se, ali ne u onom kontekstu u kojem se govori u ''Zadruzi''. Nadežda se malo zbunila jer su je svi napali. Kada su je pozvali da uđe u rijaliti, ona je poslala poruku Anabeli, a posle toga smo se Nadežda i ja našle sa njom i lepo razgovarale. Anabela nije pričala mojoj ćerki da treba da napada Kiju nego joj je samo uputila neke savete kako treba da se ponaša u rijaliitju i dala joj stvari za Lunu da bi ona shvatila da je ona njima podrška. Anabela joj je tada rekla da se drži Slobodana i Lune i da im bude podrška, ali joj je Slobodan okrenuo leđa  - izjavila je Slavica Biljić i napomenula da je i ona u dobrim odnosima sa Anabelom.

- Ja sam isto u kontaktu sa Anabelom i ona je šokirana zbog priča da je nagovarala moju ćerku da napada Kiju. Nju niko ništa nije nagovorio, samo je trebalo da bude uz Lunu i Slobu. Dakle, Anabela je Luni poslala garderobu po mojoj ćerki da bi ona shvatila da treba da se drže zajedno. Ne znam zbog čega Luna tvrdi da njena majka nije prijateljica sa Nadeždom. One se poznaju dugi niz godina, moja ćerka je 10 godina na estradi i poznaje mnoge pevače. Anabela je uvek bila u dobrim odnosima sa njom i savetovala je - tvrdi Nadeždina majka.

Portal Pink.rs je objavio i poruke koje su raumenjivale Anabela i Nadežda uoči ulaska Biljićeve u rijaliti.

- Ti treba da budeš iskrena. Ako ulaziš kao njegova prijateljica pričaj ono što zaista misliš. Daj mu malo vetar u leđa, to im je potrebno jer su ih svi napali. Objasniću ti neke stvari, ti nisi blesava da ne shvatiš ovu igru i zbog čega se ovo dešava baš sada. Sve je tako trebalo da bude, prihvati i igraj. Ako hoćeš, nešto mogu da pošaljem Luni po tebi, pa da ona shvati da smo ti i ja super - napisala je, između ostalog, Anabela, a Nadežda joj je odgovorila:

- Sa Slobodanom ću ozbiljan razgovor da obavim zbog njegovog agresivnog ponašanja. Ja drugačije ne umem, ma da bre da ga malo dignem. Znam ja kako treba sa njim. On je jako bitan meni.

- Pričaćemo, poslušaćeš me, jer ti je to potrebno za posao. Kad ti je najgore, gazi, mene je to održalo - savetovala je Anabela.

Na kraju su se njih dve srdačno pozdravile i dogovorile da se vide posle "Zadruge".

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    21. januar 2018 | 14:25

    Ova Anabela kao da je Don Vito Corleone. Sad Nadeždina majka napada rođenu ćerku, da bi štitila Anabelu. I odakle ona uvek zna ko kad ulazi u Zadrugu? Svi je zovu u emisije, smeškaju joj se, a cela estrada se užasava Lune, a ćute. Ej, Anabela Bukva!!!

  • marija

    21. januar 2018 | 12:22

    A kada su se nasle da preuzme stvari koje treba ponjeti Luni sta joj je sve rekla bog sami zna sve se sazna na kraju jadno anabela jadno....

  • AH

    21. januar 2018 | 12:03

    Au, je li moguće ovo. Anabela sve radi da progura rasturacicu braka na prvo mjesto. Nece proci, Luna je suvise u glibu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA