Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Kija saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom, pa u suzama napala Radanovića UŽIVO! (VIDEO)

 
 ≫ 

Kija Kockar bila je van sebe kada je saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom iz 2015. godine, dok je ona bila na službenom putu

Nakon prepiske Slobodana Radanovića sa (tada) maloletnom devojkom do koje je portal Telegraf.rs došao u posed, a za koju je Kija prvi put saznala uživo u programu u "Zadruzi", došlo je do žučne rasprave između još uvek zakonitih supružnika.

SPREMI MI KREVET... Ekskuzivna prepiska: Ovako je Sloba muvao maloletnicu dok je Kija bila na putu! (FOTO)

Kada je urednica rubrike Džetset na portalu Telegraf.rs Ivana Cicović u večerašnjoj emisiji pitala Slobu da prokomentariše dopisivanje sa tada maloletnom devojkom (ime poznato redakciji) i iznela detalje do kojih smo ekskluzivno došli, a radi se o vremenu kada je Radanović još bio u "Pinkovim zvezdama", Kija Kockar bila je van sebe.

- Ne seća se ko je u pitanju, jer ih je bilo previše očigledno - rekla je Kija nakon što je Sloba tvrdio da ne zna o kojoj se devojci radi.

Printskrin: TV Pink

- U dobrim odnosima smo bili, ali tada su već počeli da nam odnosi postaju, onako, prijateljski - opisao je Sloba njegov i Kijin tadašnji odnos, nakon čega je Kija pobesnela, ustala i stala ispred Slobe...

- Ajde, prestani da lažeš! Prestani da lažeš više ljude! Koliko je bilo više devojaka?! Da li si ti realan, koliko je još bilo riba? - vikala je Kija.

- Koliko hoćeš! - rekao je Sloba.

U TRUDNOĆI MI JE PRETIO, A ONA ME NAZIVALA PROSTITUTKOM: Potresna ispovest Jasmine Skender koju je Anabelin muž trudnu ostavio

Printskrin: TV Pink

- Što me nisi ostavio onda?! Kako te nije sramota da me gledaš u oči i lažeš! Očigledno postoje muškarci koji su sa devojkama iz koristi... Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Ja sam htela ruku da dam da me nikad ne bi prevario i ti mi ovako vraćaš! Dok sam ja išla da rbmačim za tebe i da ti pomažem, ti mi tako vraćaš! - urlala je povređena Kija.

Printskrin: TV Pink

- Pa nisam te nikad prevario - rekao je Sloba koji je i dalje tvrdio da se ne seća o kojoj devojci je reč, a Kija se nije smirivala.

- Treba da ćutiš kad ja pričam, bre! Ovo nisi ti bio, bre! Ono što si ti bio bio je kulturan mladić, mladić za primer! Ja sam tebi plaćala sve! Živeo si na moj račun, bre! Sve što si imao u životu ja sam ti kupila! Idem, rmbačim za tebe i ti meni tako vraćaš, bre! - vikala je Kija.

Printskrin: TV Pink

- Nije ovo više Sloba kojeg si ti mogla da dresiraš! Mladić koji je sedeo kod kuće dok si ti ono... Ajde, skloni se od mene! Jedva čekam da mi daš taj potpis, kunem ti se Bogom! - rekao je Sloba.

- Ja sam tebi plaćala sve! Sve što si imao u životu ja sam ti kupila! Idem, rmbačim za tebe i ti meni tako vraćaš, bre!

Printskrin: TV Pink

- A ja sam radio za klikere?! Kako te nije sramota, pričaš gluposti o meni! Dobro, devojka je žrtva, glasajte za nju da pobedi... - ironičan je bio Sloba, a Kija je na to izletela iz kuće plačući.

- Ja jedino znam šta sam i kako sam živeo - dodao je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Koliko ih ima još, ne mogu da verujem... Ja ovo nisam zaslužila... Sramota me - jecala je Kija.

Inače, reč je o Slobinom dopisivanju iz 2015. godine, dok je Kija kao stjuardesa bila na službenom putu. Detaljnu prepisku koja je izazvala haos pogledajte OVDE

Pogledajte Kijin i Slobin obračun:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    16. januar 2018 | 08:41

    Dokle bre vise ovog coveka stavljate na stub srama vasi se muzevi nisu nikad dopisivali ni sa jednom a pritom nije joj bio muz.Sto se udala za njega ako je bio klinac .Neverovatno sta vi iznosite od pre nekoliko godina .Strasno .Dosadno je vise .Pa ona se vise blamira od njega .Zbog vas mi se ne gleda ova zadruga.

  • Sanela

    16. januar 2018 | 08:23

    @Jasmina: imao sve al ljubav ne?? Pa sto se onda ozenio? Ovo je bilo dok su bili u vezi a ne u braku.. zasta je zaprosio pa zeniio? Ma fuj od covjeka.. al kad tad vratit ce se to njemu, on kad se snjom svadja nemoze ni da joj prebaci neku preljubu ili slicno, niko nije svetica, sigurno je i ona grijesila ko svi mi.. al ovo sto je on radio i dalje radi.. to je dno dna!!! Zgadio mi se 🤢

  • boze

    16. januar 2018 | 09:32

    Usao kao Sloba Radanovic, fin momak i neafirmisani pevac, a izaci ce kao Zmaj od Sipova. Gadi mi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA