Ceca i Karleuša opet na sudu, sudija pokušao da ih pomiri, a tek da vidite šta su obukle za današnje suočavanje! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 8

Suparnice su se drugi dan za redom suočile na sudu, danas po tužbi Cece Ražnatović

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović ponovo su se našle oči u oči na sudu, danas po Cecinoj tužbi koju je protiv Jelene podnela zbog izjave koju je dala usled njihovog "sukoba" oko MMR vakcine, usled kojeg je Jelena izjavila da je "Ceca glupa kao k****".

Sudija je danas pokušao da pomiri zaraćene strane, ali je pokušaj medijacije definitivno propao!

Foto: ATA Images

Ceca je po izlasku iz suda rekla kako se nikada neće pomiriti sa Jelenom, a u ovj tužbi Ceca od Jelene potražuje odštetu od 450.000 dinara.

Karleuša je iz suda izašla sa širokim osmehom, a kada je skinula sako pokazala je bombastičan dekolte. Kako je rekla,  crveno je obukla jer sluti na radost, a kada je u pitanju pokušaj mirenja rekla je da nema ni govora o tome.

Pokušaj pomirenja Cece i Karleuše odložen zbog smrtnog slučaja, na sud došle zbog nove tužbe! (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Jelena i Ceca na sudu su se srele i juče, u sredu 18. aprila, ali je suđenje odloženo pošto je sudija koja je vodila taj slučaj preminula, a nova nije stigla da se pripremi i uputi u slučaj.

Kako je to izgledalo i šta su rekle po izlasku pogledajte OVDE.

(M. P.)

Daljinac

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moma

    19. april 2018 | 18:34

    Pa i nisu baš isto odevene!Ceca se obukla u skladu sa prilikom i PRAVILIMA oblačenja a Karleuša izgleda kao barska dama, ovakav dekolte je neprimeren za sudnicu, dok obične ljude izbacuju zbog bermuda i bretela, nju su pustili!Sramota!

  • Biksi

    19. april 2018 | 15:27

    Licno nemam nista ni protiv jedne niti druge, ali Jelena ga brate mili pretera. Zenu nicim izazvana nikako ne ostavlja na miru. Jelena se isto druzila sa kriminalcima, i ne moze nesto da pripisuje Ceci.

  • Niki

    19. april 2018 | 14:20

    Dokle viseee?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA