Svaka joj čast, ispala je carica: Posle silnih svađa Dara nahvalila Karleušu, čak će i Jelena zanemeti kada čuje šta je Bubamara rekla (VIDEO)

 
  • 4

Dara je pozvala Karleušu na svoj koncert i poručila da je oduševljena onim što je Jelena rekla o njoj

Nakon što je Jelena Karleuša za Telegraf izjavila da joj je drago što Dara Bubamara pravi koncert u "Areni", kao i da joj želi punu halu, odnosi dve zavađene pevečice su se drastično popravili, a Bubamara je sada uzvratila Karleuši nizom komplimenata.

Dara se skinula, dole samo tračice, a gore slobodne gole ogromne grudi, fanovi joj poručili: Bože, kolike su! (VIDEO)

Dara nije krila koliko joj je drago zbog onoga što je Karleuša rekla i na pitanje da li će pozvati Jelenu na svoj koncert u "Štark areni", je odgovorila:

- Volela bih da bude, da... Svaka joj čast, ispala je kralj, carica je ispala. Ispoštovala me je... Ona je bila realna i nahvalila me je. Mislim, još uvek ne pričamo, nismo se pomirile privatno, ali to me je oduševilo jer sam tog momenta bila u krevetu, ono, 40 stepeni temperatura, nije mi bilo dobro... A gledam nju na televiziji, u bolnici naravno, kako me hvali... Baš sam se bila oduševila i duplo mi je više značilo nego inače.

Foto: Telegraf

Potom je Bubamara dodala nešto što će sigurno izazvati mnogo komentara:

- Nikada više u životu za nju neću ružnu reč reći, bez obzira na sve to što je bilo između mene i nje, kao neki brak, ljubav, mržnja, strast i svađa, bile smo jako interesantne, ali ona me je kupila za ceo život.

Evo šta je Dara rekla o Karleuši:

Video: Pogledajte šta je Karleuša ispričala o Dari:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA