TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sneki kao Madona pobednica pete emisije! (FOTO)

 
  • 2

Babićeva se svojski potrudila da uskoči u kožu poznate američke pevačice i sjajnim izvođenjem numere "Like A Prayer" je oduševila publiku i žiri

Pobednica pete emisije šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je Snežana Babić Sneki koja se sjajno snašla u ulozi kraljice popa Madone, a drugi je bio Boris Milivojević koji je napravio pravi haos svojom imitacijom Ivice Dačića.

Inače, Babićeva je odlučila da nagradu od 1.000 evra pokloni dečijoj bolnici u Tiršovoj.

Žiri koji su činili Ivan Ivanović, Marija Mihajlović, Katarina Radivojević i gostujući sudija Marija Šerifović, imao je pune ruke posla jer je bilo nekoliko spektakularnih nastupa.

Prva se na sceni pojavila Sneki koja je imitirala Madonu, i od žirija je dobila samo reči hvale za svoje izvođenje velikog hita "Like A Prayer". Marija Šerifović je ocenila da je ovo za Babićevu bio mačiji kašalj, dok je Katarina zaključila da bi i sama Madona pozavidela Sneki na ovakovom nastupu.

Tamara Dragičević je ponovo postala plavuša, i ovoga puta se transformisala u Jelenu Rozgu, a provokativnim nastupom je najviše oduševila Ivanovića koji je izjavio da mu je skočio pritisak, kao i Radivojevićevu koja je manekenki rekla da joj se sviđa što je Tamara imala bezobrazni seksepil.

Skaj Vikler je imao težak zadatak da se pretvori u Mariju Šerifović i otpeva "Molitvu", ali se sjajno snašao a najveće čestitke je dobio upravo od Šerifovićke koja mu je uz uzvik: "Strava, strava, strava!", pritrčala i zagrlila ga, a zbunjeni Skaj joj je odgovorio: Uh, je, hvala čoveče mnogo!".

Goca Tržan je postala Saša Lošić Loša i naravno, pevala "Suadu", a od žirija je kao najveću pohvalu dobila reči da ih je, kao i uvek, odlično zabavila.

A vrhunac večeri je, prema očekivanju, bio sjajan nastup Borisa Milivojevića, koji je kao veoma uverljiv Ivica Dačić, zajedno sa Halidom Bešlićem, otpevao "Miljacku". Halid je glumca pohvalio rečima da "peva k'o original", a njih dvojica su atmosferu u studiju doveli do usijanja i svi, uključujući tu i oduševljeni žiri, su kraj pesme dočekali na nogama.

Sara Jovanović se pretvorila u Aleksandru Radović, a Ivanović je njen nastup prokomentarisao rečima da je više ličila na Minu Lazarević nego na Radovićevu.

Ana Kokić kao Elton Džon i Željko Šašić koji je imitirao Aksela Ruza su otpevali kultnu numeru benda "Queen" - "Bohemian Rhapsody" i za veliki trud njih dvoje su nagrađeni gromoglasnim ovacijama.

Ali to nije bio kraj, još jedno podsećanje na "Queen" - na bini se pojavio Knez, sve sa krilima, koji se pretvorio u Fredija Merkjurija, a njegov nastup je Ivanović prokomentarisao rečima da je "visio k'o šunka".

Za kraj, Aleksa Jelić je imitirao Vlada Georgieva i za razigranost dobio pohvale od Katarine dok je Ivanović prokomentarisao da ovde nigde nije video Georgieva.

Odlučeno je i ko će koga imitirati naredne nedelje:

Aleksa Jelić - Bijonse

Goca - Cane Partibrejkers

Ana - Zaz

Tamara - Laka

Sara - Majli Sajrus

Šašić - Oliver Dragojević

Knez - Kemal Monteno

Skaj - Robin Tike

Boris - Bajaga

Sneki - Ana Bekuta

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis.

    10. novembar 2013 | 09:46

    Realno Sneki nije bila najbolja. Ali oni nameste da u svakoj epizpdi pobedi neko drugi. Boris je trebao da pobedi, ali je on vec jednom pobedio pa im se ne uklapa.

  • mima

    10. novembar 2013 | 10:09

    Odusevila sam se sa Sneki u ovoj emisiji!.Nisam znala da je toliko fina i normalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA