ŠOKANTNA ISPOVEST NINE MORIĆ: Otac me je zlostavljao, zbog toga sam pobegla iz Hrvatske

 
  • 6

"Da bih pobegla od nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske. To je ostavilo trag na meni. Ceo život sam zbog toga imala probleme sa muškarcima", rekla je manekenka u intervjuu za italijansku stanicu Canale 5

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Hrvatska manekenka Nina Morić otkrila je u intervjuu za italijansku televizijsku stanicu Canale 5 da ju je otac zlostavljao kada je bila devojčica.

Ova lepotica, koja trenutno živi u Italiji, rekla je voditeljki Silviji Tofani da je zbog nasilja svog roditelja često završavala u bolnici.

- Sa dvanaest godina imala sam problema sa samopovređivanjem jer sam za sve krivila sebe - rekla je Nina, koja oca nije videla pet godina.

Ona je dodala kako je kao dvogodišnja devojčica bila je oteta i zatočena u jednoj garaži.

- Da bih pobegla od nasilja, odlučila sam da odem iz Hrvatske. To je ostavilo trag na meni. Ceo život sam zbog toga imala probleme sa muškarcima - rekla je hrvatska manekenka.

Nina Morić, koja je majka dečaka pod imenom Karlos, odlučila je da napiše knjigu o svom iskustvu kako bi ohrabrila devojčice koje su žrtve porodičnog nasilja.

(Telegraf.rs/izvor:24sata.hr)

 

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yoyo

    27. oktobar 2013 | 11:58

    Bumerang, šta to radiš? Samoubistvo iz zasede? Niko vas još nije prozvao ni zbog čega. Uzgred, nemate svojih novina za čitati?n

  • milica

    27. oktobar 2013 | 11:28

    ko je ovo?

  • lol

    28. oktobar 2013 | 01:14

    Bumerang ovde niko nikog ne proziva, a ja se ne secam ni da sam video prozivke. Ovo je sajt za vesti a ne nacionalisticko prepucavanje. Za prepucavanje nadjite nacionalisticke forume pa se svi tamo iz obe drzave prepucavajte, a nas normalne nacionalnost ne interesuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA