Anđelini ostale još tri godine života, hoće da odstrani jajnike?

 
  • 32

Ono malo vremena što joj je ostalo Anđelina pokušava maksimalno da iskoristi. Šuška se da je čak napravila i listu ciljeva koje želi da ostvari pre smrti

Iako je odstranila obe dojke zbog prevencije od raka, holivudska glumica Anđelina Džoli strahuje da joj je ostalo još samo nekoliko godina života.

Izvori bliski lepoj glumici tvrde kako je sigurna da neće doživeti 45. godinu. Ona ide dotle u pesimističnim prognozama da veruje da joj je ostalo između tri i pet godina života, prenose američki tabloidi.

Ono malo vremena što joj je ostalo Anđelina pokušava maksimalno da iskoristi. Šuška se da je čak napravila i listu ciljeva koje želi da ostvari pre smrti.

Prema poslednjim vestima Džolijeva razmišlja da odstrani i jajnike, jer su testovi pokazali da ima gen koji izaziva rak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    12. oktobar 2013 | 20:41

    A dal je razmišlja da se ubije...tako sigurno neće oboleti od raka...Budala,luda...

  • najprovokator

    12. oktobar 2013 | 20:47

    Mnooogo je bolesna...

  • najprovokator

    12. oktobar 2013 | 20:52

    Koliko su joj platili za ovu pricu? Novi Svetski poredak želi da smanji broj ljudi na planeti..pa legalizovanjem gej brakova,ratovima u pasivnim krajevima,raznim laboratorijkim bolestima..sad ova reklama da što više žena to obave na vreme..cccccc...pa svaki čovek u svom životu dobije kancer izmedju 6-10 puta pa sad koliko ti je imunitet jak organizam se ili izbori ili ne..a ovo je rabota nečastivog...Bog pobedjuje, samo da im javim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA