SPEKTAKL: Voters u Areni gradi zid visok 11 metara! (FOTO)

 
  • 2

Nastup na kojem će slavni muzičar u celosti izvesti album "The Wall" sastojaće se od dva dela od po 60 minuta sa pauzom od 25 minuta

Rodžer Voters, jedan od osnivača legendarnog benda "Pink Floyd", koji će 1. septembra nastupiti u "Kombank areni", priprema do sada neviđen spektakl u Beogradu, sa dve pokretne bine i ogromnim zidom koji se sastoji od 450 kartonskih cigli!

Po rečima organizatora, čuveni muzičar stiže sa najvećom produkcijom na svetu − oprema dolazi u 25 šlepera, a u "Areni" će biti postavljene dve bine, jedna je duga 30,5 a visoka 7,9 metara, dok će druga biti duga 25,6, a visoka 4,8 metara. Dve scene će biti razdvojene impresivnim zidom čija je dužina 72, a visina 11 metara!

Za izgradnju zida je potrebno 450 kartonskih cigli, od kojih je svaka teška 4,5 kilograma i ručno se unosi u "Arenu", gde će se za njihovo podizanje koristiti pet liftova.

Koncert tokom kojeg će Rodžer Voters u celosti izvesti kultni album "The Wall", sastoji se iz dva dela od po 60 minuta koji su razdvojeni pauzom od 25 minuta. I tokom pauze, na zidu će se projektovati slike. Nastup počinje u 19.30 časova, a Voters u Beograd dolazi u petak uveče, nakon koncerta u Sofiji.

Da podsetimo, Rodžer Voters će numeru "Another Brick In The Wall" izvesti zajedno sa decom bez roditeljskog staranja.

Karte koštaju od 3.900 do 7.500 dinara i mogu se kupiti u "Eventimu", "Bilet centru", Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene".

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA