LEGENDA: Rodžer Voters u Areni nastupa s decom bez roditelja! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Jedan od osnivača grupe "Pink Floyd" će pesmu "Another Brick In The Wall" izvesti s mališanima iz "Prihvatilišta", koji su oduševljeni što će se pojaviti na bini zajedno s njim

Rodžer Voters, jedan od osnivača kultnog benda "Pink Floyd", koji će 1. septembra nastupiti u "Kombank areni", pokazao je da je ne samo sjajan muzičar već i veliki čovek, i u Beogradu će legendarnu numeru "Another Brick In The Wall" izvesti zajedno sa decom iz "Prihvatilišta", uzrasta od 10 do 15 godina!

Da podsetimo, Voters je tražio i da upozna srpske ratne vojne invalide, a ovoga puta je organizatorima poslao molbu da mu se na sceni pridruže deca iz Srbije, talenat za pevanje ili ples nisu neophodni, a prednost imaju deca iz siromašnih porodica, socijalno ugroženih sredina, kao i mališani bez roditeljskog staranja.

Vaspitači iz "Prihvatilišta", kao i najmlađi, sa oduševljenjem su prihvatili Votersov poziv i već uvežbavaju tekst i koreografiju. Međutim, ovo neće biti samo kratak susret uoči nastupa, već će Voters deci posvetiti što je više moguće vremena pre koncerta, vežbajući sa njima na tonskoj probi kao i u druženju iza scene.

Inače, "Prihvatilište za decu" je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Tokom 55 godina rada, zbrinuli su preko 70.000 dece. Iako su u nadležnosti Grada Beograda, "Prihvatilište" zbrinjava decu iz cele Srbije. Svake godine u proseku zbrinu od 400 do 600 dece.

Zbog malog prostora u kome se nalaze, ovoj ustanovi potrebna su finansijska sredstva kako bi se preselili u adekvatniji prostor i time obezbedili još bolje uslove za ugrožene i bili u mogućnosti da prihvate više dece. Nastupom na koncertu, podsećamo na ove mališane i apelujemo na sve koji su u mogućnosti da im pomognu. Više informacija o "Prihvatilištu", kao i akciji "Pobedi za decu Prihvatilišta", možete pročitati na sajtu prihvatiliste.rs.

Pogledajte kako Voters uvežbava koreografiju sa decom uoči koncerta:

Rodžer Voters će 1. septembra u "Areni" u celosti izvesti album "The Wall", a najavljena je spektakularna produkcija kakva do sada nije viđena u Srbiji. Karte koštaju od 3.900 do 7.500 dinara i mogu se kupiti u "Eventimu", "Bilet centru", Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene".

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA