JELENA KIKIĆ: Volim zrele i šarmantne momke, nisam bila s Troickim! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 7

Nikad nisam potvrdila da sam bila sa Viktorom u vezi. Nedavno sam izašla iz duge veze i trenutno sam fokusirana na karijeru, kaže mlada voditeljka i manekenka

Manekenka i voditeljka Jelena Kikić pobedila je sa 16 godina na Izboru za najlepšu Subotičanku. Od tada počinje da se ostvaruje njen san. Sa modnom agencijom "Fox", mlada manekenka putuje svetom i radi najveće revije širom Evrope i Azije. Ipak, njena ambicija i ljubav prema novinarstvu pobeđuje i Jelena postaje voditelj nekoliko gledanih emisija. Diplomirani je novinar, trenutno vodi emisiju "Vino i vinogradarstvo", a mediji su je, kako kaže, neosnovano dovodili u vezu s teniserom Viktorom Troickim.

 Manekenstvom si počela da se baviš sa 16 godina. Kako se razvijala tvoja karijera?

- Sada si me vratila u period od pre 10 godina, kada sam otpočela saradnju sa "Mis Yu" kompanijom i Vesnom Jugović. Nakon pobede na Izboru za najlepšu Subotičanku počela sam ozbiljnije da se interesujem za manekenstvo, jer sam ja sportski tip i ceo život sam trenirala odbojku. Vrlo brzo sam se prebacila u "Fox" agenciju, gde sam i dan danas. Sa njima sam obišla celu Evropu i radila mnoge velike revije u Srbiji i šire.

 Radila si revije u mnogim modnim prestonicama. Koja ti je ostala u posebnom sećanju i zašto?

- Manekenstvo mi je zasita hobi i nije bilo puno interesantnih situacija, ali evo, na primer, prošle godine sam snimala reklamu za makedonsko pivo i bila sam i povređena. Tokom snimanja, užareni reflektor je pao na moje koleno. I dan danas imam ožiljak od toga i uvek me podseti na tu situaciju.

 Budući da ti je posao omogućio da proputuješ ceo svet, koja zemlja je na tebe ostavila najjači utisak?

- Šangaj mi je ostao u najlepšem sećanju. Mnogo je interesantan grad, lepo sam se provela. To je bilo 2011. godine i takmičila sam se za Srbiju na Izboru i bilo je sve vezano za turizam. Obilazili smo i neka okolna mesta. Što se tiče izlazaka, vrlo zanimljiv grad je i Istanbul. Dobro, ne samo za izlaske, tu je i šoping naravno. (smeh)

 Uspešno se baviš manekenstvom i imaš zapaženu karijeru u inostranstvu. Otkud se javila želja za novinarstvom?

- Novinarstvo sam uvek gledala kao profesiju. To sam i studirala, ja sam diplomirani novinar, a ostalo mi je još godinu dana da završim master na Fakultetu političkih nauka. Manekenstvo mi je uvek bio samo hobi. Dosta mi je pomoglo da proputujem i upoznam se sa ljudima. Ipak, novinarstvo me je privlačilo od malena. U srednjoj školi sam radila emisiju na lokalnoj stanici.

 Vodiš emisiju "Vino i vinogradarstvo". Za kog muškarca u Srbiji bi mogla da kažeš "što je stariji, to je lepši, kao vino"?

- (smeh) Ne znam, nisam o tome nikada ramišljala. Ipak, definitivno postoji nešto u tome da su ljudi, i muškarci i žene lepši što su stariji.

 Dovodili su te u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a ti si priznala samo Viktora Troickog. Šta je istina u svim tim pričama?

- Nisam nikad priznala da sam bila u vezi sa Viktorom. Ne želim da pričam o svom privatnom životu, jer ga držim sa druge strane kamere i to ne iznosim u javnost.

 Jesi li sad zaljubljena, imaš li dečka?

- Ne volim ni o tome da pričam. Ipak, izašla sam nedavno iz duže veze i sada sam u fazi kada me najviše zanima karijera. Moraš da me razumeš, ja sam tvoja koleginica, a znaš da mi ne volimo da pričamo o tome (smeh). Uvek sam zaljubljena!

 Slikala si se poluobnažena za CKM, nije ti problem da se obnažiš pred objektivima?

- Iskreno, to je jedini muški časopis za koji sam se slikala. Ne znam, pre toga nikada nisam ni pomislila tako nešto da uradim. Slikala sam se na poziv preko moje matične agencije, čak sam i potpisala ugovor da se ništa neće videti i jedino iz tog razloga sam pristala. To sam uradila kad sam bila mlađa, sada mislim da mi tako nešto ne bi trebalo, niti mislim da ću ikada u budućnosti to uraditi.

 Kako tvoji momci reaguju na tvoje provokativne fotografije i brojne obožavatelje?

- Najlepše bi bilo kada bi se znalo šta je posao, a šta ljubav, međutim, to uglavnom nije tako. Generalno, muškarci teško mogu da se nose sa mnom i sa devojkama koje se bave javnim poslom. Bilo da je to manekenstvo, gluma, novinarstvo. Ipak je ovo Balkan. Sa druge strane, verujem da postoje fleksibilne osobe koje mogu da izdrže to. Imala sam probleme, ali zato su ti muškarci ostali u mojoj prošlosti.

 Kakvi te muškarci privlače?

- Nemam određen tip muškaraca koji me privlače, ali recimo da volim šarmantne i zrele muškarce.

 Koje bi ambicije volela da ostvariš u narednom periodu?

- Da si me to pitala pre nekoliko godina, verovatno bih imala poduži spisak da ti navedem. Mislim da imam dosta sreće u životu i da mi se stvari slučajno nameste. Nedavno sam imala priliku da se oprobam u glumi, u seriji "Budva na pjenu od mora", gde sam imala manju ulogu. Epizode će biti prikazane krajem oktobra i mislim da sam se lepo snašla u tome. Glumim manekenku avanturistkinju koja često zapada u probleme. Mogu da kažem da su mi se mnoge situacije desile i u stvarnom životu.

(A. Čanović)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA