LETNJI HIT: Knez i Nigor snimili novi spot! (VIDEO)

 
  • 6

Brzu pesmu prate kadrovi najegzotičnijih mediteranskih užitaka - od mora i sunca preko ribe, vina i maslina do svega dugog što je simbol crnogorskog primorja

SVI U MONTENEGRO! - poručuju Nenad Knežević Knez i Igor Lazić Nigor, koji su snimili novi spot za pesmu "Ljeto je" u kojoj su prikazane neke od najlepših destinacija Crne Gore i primorja, a koja pretenduje da ove sezone bude pravi hit.

Brzu pesmu prate kadrovi najegzotičnijih mediteranskih užitaka - od mora, sunca preko ribe, vina, maslina i svega što je simbol Crne Gore.

Knez i Nigor pesmu i spot su duetski snimili pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Crne Gore i "Montenegro Wild Beauty" u cilju promocije crnogorskog primorja.

- Sva vrata Crne Gore leti su širom otvorena. A ima ih mnogo. Mediteranski opušteno i slovenski široko, leto se ovde baškari i širi, pa zahvata i dobar deo proleća i, često, dobar komad jeseni. Raskošno ljeto, idealno za sve varijante odmora, provoda, istraživanja i avanture. Uživajte kombinujući more i planinu, plivanje i penjanje, krstarenje vodom i kopnom, urbano i seosko, moderno i drevno, neizvesno sa proverenim, dnevnu i noćnu zabavu, luksuzni i katunski smeštaj, domaću i svetsku kuhinju - navedeno je u opisu ispod samog spota.

Pogledajte kako sve to izgleda kada se "spakuje" u tri i po minuta:

(J. J.)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA