IZ VENČANICE U CRNINU: Sve o tragičnoj ljubavi Goge i Igora!

 
  • 5

Par se upoznao početkom godine preko Nebojše Bojovića (brat od strica Luke Bojovića). Nakon tri meseca zabavljanja već su se venčali, a onda je tragična sudbina umešala svoje prste

Goga Sekulić nakon samo dva meseca braka izgubila je svog supružnika Igora Ramovića, koji je nakon kraće i teške bolesti preminuo u Nemačkoj. Telegraf otkriva manje poznate detalje njihovog upoznavanja, zabavljanja koje je rezultiralo venčanjem i tragedije koja se desila posle samo dva meseca zajedničkog života.

Prema rečima njihovih prijatelja koji i dalje ne veruju šta se desilo, Igor je bio "prava duša od čoveka". Sahrana će biti održana u Beogradu, a Sekulićeva trenutno sređuje papire kako bi telo pokojnog supruga prebacila iz Nemačke u srpsku prestonicu.

Par se upoznao početkom godine, preko Nebojše Bojovića (brat od strica Luke Bojovića), a ne zadugo su svoju ljubav podelili sa javnošću i to zajedničkim pojavljivanjem na jednoj pres-konferenciji, dok su mnogi Igora doživeli kao samo još jednog dečka Goge Sekulić. Zapravo, ljubavna romansa nije bila ni blizu površnoj, štaviše, nakon tri meseca veze ovaj par je odlučio da stane na ludi kamen i ljubav nastavi pod istim krovom.

Goga je Ramovića u medijima predstavljala kao biznismena koji je dugo radio u inostranstvu, ali detalje nije želela da otkriva štiteći njegovu intimu. Ranije je bio bodi-bilder, a u Londonu je živeo sa jednom od najpoznatijih britanskih manekenki Kim, sa kojom nikada nije bio venčan, i sa kojom ima sina Sebastijana, ali i još jedno dete iz prvog braka pre toga.

Goga i Igor venčali su se 12. maja u hotelu Hajat, kumovao im je upravo njihov provodadžija Nebojša, a tadašnja mlada nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje zbog venčanja.

- Još samo malo... Imam veliku tremu jer je danas najlepši dan u mom životu. Srećna sam!!! - napisala je pevačica na društvenoj mreži samo nekoliko sati pre ceremonije.

Brak su pratile i kratke turbulencije zbog bivših žena biznismena, dok je jedna od njih, prema pisanjima medija, navodno slala Gogi uznemirujuće poruke. Ipak, ništa od toga nije moglo da pokvari ljubavnu idilu novopečenih mladenaca koji su u planu imali i veliku porodicu.

Bračni par je kratko uživao u svojim novim ulogama jer su se već nakon mesec dana idile nazirali zdravstveni problemi Ramovića. Na nagovor pevačice, biznismen je odlučio da poseti lekara koji mu je dijagnostifikovao opaki karcinom pankreasa. Iako je par momentalno angažovao najbolje lekare u Nemačkoj, to nije bilo dovoljno da Igor preživi.

- Do juče mu je bilo dobro, ali nažalost, nije izdržao i izgubio je bitku sa bolešću - kroz suze priča Ramovićev otac Zoran za "24 sata".

Sekulićeva se poslednjih mesec dana borila sa teškom situacijom i nije slutila da će ishod biti tragičan, te je i poslednje momente provela sa svojim suprugom, koji joj je, kako je izjavila za "Alo", preminuo na rukama.

Detaljnije o tome ko je bio Igor Ramović pročitajte OVDE.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    15. jul 2013 | 14:41

    Daleko bilo...jadan covek. Sta je zivot...

  • Mirjana Mira Stepanovic

    15. jul 2013 | 18:08

    Uzass :'(

  • Łea

    15. jul 2013 | 18:21

    Bio je dusa od coveka,bio je iskren,bio je vredan bio je jedan ,jedini sin svoje majke.Neka ti je laka crna zemlja moj Igore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA