KLADIONICE: Beba Kardašijanove će se zvati Kim ili Kara!

 
  • 1

Kako je u porodici Kardašijan tradicija da ženska deca dobiju ime na slovo "K", pretpostavlja se da od svih imena najviše šansi imaju upravo Kim, Kara, Kalila, zatim Kerensa ili Kallista

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i njen verenik Kanje Vest ovog vikenda dobili su devojčicu za koju još nisu smislili ime, dok se time naveliko bave irske kladionice, prema kojima najviše šansi za dobitak imaju imena Kim, Donda, Kara i Nort.

Kako je u Kardašijanovima tradicija da ženska deca dobiju ime na slovo "K" (majka Kris, Kim i njene sestre Kloi, Kortni, Kendal i Kajli), pretpostavlja se da od svih imena najviše šansi imaju upravo Kim, Kara, Kalila, zatim Kerensa ili Kallista.

Irski portal "Paddy Power" objavio je listu imena za koja se tipuje da bi neko od njih Kim i Kanje mogli da izaberu za svoju tek rođenu ćerku.

Neočekivano, najviše šansi ima upravo ime Kim, za koje je kvota sedam (primer, ako uložite 100 dinara, možete da osvojite 700), odmah zatim je ime Donda sa kvotom osam, Kara sa kvotom devet, dok su imena North i South sa kvotama 12 i 13.

S druge strane, najviše novca možete osvojiti ukoliko se kladite na ime East sa kvotom 50 (primer, za uloženih 100 dinara možete osvojiti 5.000), ili recimo Katarina ili Sarkis.

Iako je porođaj protekao u najboljem redu i Kim je na svet donela zdravu devojčicu, ona kaže da zbog užasnih bolova koje je pretrpela nikada više neće imati decu.

(J. J.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Београдски Синдикат

    20. jun 2013 | 00:41

    Ко ће кога да Кара?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA