RADA: Dragana Mirković mi je pomogla da prebolim Milana

 
  • 4

- Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković, kojoj bezuslovno verujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni - rekla je mlada pevačica

Pevačica Rada Manojlović je u razgovoru za dnevni list "Kurir" otkrila da ju je koleginica Dragana Mirković posavetovala kako da se ponaša nakon raskida sa Milanom Stankovićem i kako da preboli rastanak od pevača. 

- Sve što sam imala s Milanom rešila sam u četiri oka, a ne preko novina. Priča je posle nekoliko dana krenula u drugom pravcu. Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković, kojoj bezuslovno verujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni. Više se, verujte mi, ni ja ne sećam nijednog naslova, a kamoli narod koji dolazi da me sluša - rekla je Manojlovićeva.

Na pitanje da li ima novog dečka i šta sve njena buduća jača polovina treba da poseduje, pevačica je odgovorila.

-  Kad budem imala novu ljubav, sigurno će se brzo pročuti. Pevačica nije zanimanje, nego dijagnoza. To treba pratiti. Teško je naći muškarca koji može razumeti moj posao i to da sam uvek u centru pažnje - istakla je Rada.

(Telegraf.rs / Kurir)

Video: Toni Cetinski rasprodao prvi koncert u Beogradu, zakazan i drugi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tviki

    17. mart 2013 | 14:35

    Boze sacuvaj,,,,ti u centru paznje,,,do juce si znala samo da muzes krave i vozis traktor a danas si kao sva prefinjena,ma da kako da ne.

  • русија

    18. mart 2013 | 02:22

    хвалите ме моја уста ...

  • adem

    19. mart 2013 | 14:17

    Rado dodji da te ja ozenim pa nek pricaju sta hocu:-):-):-):-):-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA