ELEGANTNO: Mima Karadžić i Branimir Brstina kao manekeni (FOTO)

 
  • 2

Na modnoj reviji brenda "Pal Zileri" prisustvovale su brojne poznate ličnosti kao što je voditelj Vladimir Stanojević, njegova koleginica Biljana Obradović, fudbalski stručnjak Ljubiša Tumbaković, kao i mnogi drugi

Brend "Pal Zileri" predstavio je sinoć prolećnu kolekciju, koja je bila inspirisana visoko stilizovanom i prefinjenom atmosferom. Ovom događaju prisustvovale su brojne poznate ličnosti kao što je voditelj Vladimir Stanojević, njegova koleginica Biljana Obradović, fudbalski stručnjak Ljubiša Tumbaković, rukometaš i bivši učesnik "Survajvera" Ognjen Kajganić, prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić, kreatorka Suzana Perić i mnogi drugi.

Na modnoj reviji su, takođe, bili glumci Branimir Brstina i Mima Karadžić, koji su se oprobali kao manekeni ovog brenda. Ceo događaj je praćen muzikom iz filma "Montevideo, Bog video", a na kraju su manekeni kao poklon dobili kožne lopte kojim se igrao fudbal 1930. godine.

Pogledajte foto-galeriju sa modne revije brenda "Pal Zileri"

(Telegraf.rs)

 

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA