Balašević 24. maja na Kalemegdanu (VIDEO)

 
  • 12

Ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka, 4. marta, u 9 ujutro na blagajnama "Eventima" po cenama već od 1.990, 2.590 i 3.200 dinara. Cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene

Popularni kantautor Đorđe Balašević održaće veliki koncert na Kalemegdanu 24. maja. Posle skoro četiri decenije karijere tokom koje je održao skoro 150 koncerata u "Sava" centru, biće ovo prvi veliki koncert pod otvorenim nebom u Beogradu.

Za ovaj, ujedno i najveći dosadašnji Balaševićev koncert u Srbiji, ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedeljka u 9 ujutro širom Srbije i celog regiona na blagajnama "Eventima" po cenama već od 1.990 i 2.590 dinara za parter 1 i 2, te 3.200 dinara za svega 2.000 ulaznica u fan pitu ispred bine! Cene ulaznica za tribine i VIP zonu biće naknadno saopštene.

Poslušajte pesmu "Osmeh se vratio u grad"

Balašević koncert najavljuje simboličnim sloganom "Osmeh se vratio u Beograd", a ujedno biće to prvi koncert u glavnom gradu Srbije sa "Panonskom mornaricom", njegovim bendom, koji pored veštog sviranja karakterišu i elegantni beli mornarski kostimi. Višedecenijsku tradiciju rasprodatih koncerata u "Sava" centru, posle dužeg vremena, popularni "panonski mornar" zameniće u Beogradu istorijskom lokacijom otvorenog platoa ispod bedema Beogradske tvrđave, u neposrednoj blizini Dunava.

Prošle godine objavljene su nove pesme "Berba 59", "Ljubav ne pobeđuje" i "Osmeh se vratio u grad", ona po čijem naslovu je nazvan i veliki, po mnogo čemu posebni, beogradski koncert, 24. maja, u velikom kalemegadskom parku između tvrđave i Dunava.

Poslušajte numeru "Berba 59"

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalton

    27. februar 2013 | 10:23

    Srbijo ti velicaj i puni novcem ovakve domace izdajnike zato nam se ovo sve i desava! Idi Balasevicu pjevaj u Vukovaru ili Zagrebu tamo te najvise vole.

  • Bg

    27. februar 2013 | 10:20

    To je onaj lik sto se zalaze da se Vojvodina ocepi od Srbije!STO SE MUZICKIH KVALITETA TICE,TU NEMAM KOMENTAR. ((strasan muzicar))

  • Bracala

    27. februar 2013 | 10:46

    Obican recitator koji uzima pare na pesmama od pre sto godina. Dosta vise bagremova, koka i ostalih vojvodjanskih sranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA