SERGEJ ĆETKOVIĆ: Pevaću tri sata Beograđanima

 
  • 2

"Želim da popunim prazan prostor u "Areni", da se veličina hale ne oseti. Ovaj put hoću da napravim jednu malu muzičku predstavu", kaže popularni pevač

Uoči koncerta koji će 14. februara održati u "Kombank Areni", Sergej Ćetković je najavio da će ga na bini pratiti dvadesetak muzičara, kao i da će napraviti pravu muzičku predstavu.

- Trudiću se da bude intimnija atmosfera u odnosu na prošli put, želim da popunim prazan prostor u "Areni", da se veličina hale ne oseti. Ovaj put hoću da napravim jednu malu muzičku predstavu - rekao je pevač, koji je dodao da će ga na bini pratiti oko dvadesetak muzičara, među kojima će se naći i gudači, a publika će čuti i izmenjene aranžmane nekih pesmama.

Specijalan gost biće italijanski pevač Sal da Vinči, koji će sa Ćetkovićem otpevati pesmu "Pogledi u tami" na italijanskom jeziku.

- Koncert će trajati od dva i po do tri sata i taj dan ćemo se truditi da propagiramo samo ljubav. Moja supruga Kristina će biti u publici i svaku pesmu ću posvetiti upravo njoj - naveo je Ćetković.

On je istakao da će i ovaj koncert imati humanitarni momenat. Naime, DVD sa snimkom prethodnog Sergejevog nastupa iz "Arene" moći će da se kupi na ulazu i prikupljeni novac će otići na račun male Tijane Ognjenović, kojoj je potrebna transplantacija srca. Da podsetimo, prošle godine je na i isti način prikupljen novac za Marijanu Ševo, koja je dobila novo srce, i na tom računu je ostalo pola miliona dinara koji će sada biti prosleđeni osmogodišnjoj Tijani.

Interesovanje za koncert je veoma veliko, prošli put je bilo više od 17 hiljada ljudi, a ovaj put očekujemo još veću posetu - izjavila je potparolka "Arene" Danijela Rakić na današnjoj konferenciji za medije.

(J. J.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA