SEVE POPUSTILA: Milan video sina posle tri meseca!

 
  • 5

Pevačica i srpski biznismen su se prvi put sreli nakon raskida veridbe i zajedno proveli dan u hotelu "Hajat", u kojem je ona odsela

Prvi put nakon što su raskinuli veridbu, Severina Vučković i biznismen Milan Popović sastali su se juče u hotelu "Hajat", u kojem je pevačica odsela, a Milan je tom prilikom, nakon više od tri meseca, video njihovog sina Aleksandra!

U četvrtak uveče, nakon dodele "Hello" nagrada na Belom dvoru, Seve je došla u hotel, iz kojeg nije izlazila sve do povratka u Zagreb, juče oko 17 časova. Pevačica se nije odvajala od malog Aleksandra, a imala je pomoć čak tri žene, koje su joj stalno bile na raspolaganju! Juče ujutru, u hotel je došao Popović, a Severina je bivšeg verenika sačekala na službenom ulazu, a zatim su otišli u njen apartman.

Njih troje su zajedno proveli vreme do polaska na aerodrom, a nakon toga svako na svoju stranu - Severinu i Aleksandra odvezao je njen menadžer, dok je Popovića čekao njegov vozač u crnom "mercedesu".

Da li je ovaj susret potvrda priče da su se Seve i Milan ipak pomirili, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs / Blic)

 

 

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • www.MythBuster.rs

    1. decembar 2012 | 11:18

    Treba im oduzeti to jadno dijete od kojega su napravili cirkus "balkanskog" - jugoslavenskog "princa" jer ih nije ni jedno ni drugo briga za dijete. To bi trebala napravit hrvatska socijalna služba jer Severina ima prebivalište u RH.

  • najprovokator

    2. decembar 2012 | 07:30

    stvarno nisam znao šta ću od brige zbog njih..sad mi je lakše

  • Nemanja

    1. decembar 2012 | 16:36

    Vazno da mu je pokupila pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA