KAO FREDI MERKJURI: Marija Šerifović izvodi pesmu "The Show Must Go On" (VIDEO)

 
  • 1

Popularna pevačica obradila legendarni hit britanske rok grupe "Kvin"

Popularna pevačica Marija Šerifović već neko vreme nalazi se u studiju gde radi na novom albumu. Nekadašnja pobednica "Evrovizije", koja je juče napunila 28 godina, objavila je njenu obradu numere "The Show Must Go On", koju u orginalu izvodi legendarna britanska grupa "Kvin".

Inače, najnovije muzičko ostvarenje Marije Šerifović je poklon njenim najvernijim fanovima, koji su joj juče čestitali rođendan na društvenim mrežama. To je isto učinila i Jelena Karleuša .

Kao zahvalnost, Marija se obratila fanovima preko društvenih mreža Fejsbuk i Tviter.

- Hvala na lepim zeljama. Hvala vam na svemu. Ovo je od mene, samo za vas. Prvi u nizu! - napisala je Šerifovićeva, postavivši snimak izvođenja pesme "The Show Must Go On".

(Telegraf.rs)

 

 

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pace&Band

    15. novembar 2012 | 19:03

    MAESTRALNO!!! Sve iskrene cestitke Mariji Serifovic,taj zvuk poznate grupe Queen koji si nama predstavila je za pohvalu najviseg muzickog ranga.Pozelecu ti svu srecu ovog sveta povodom tvog rodjendana i da snimis jedan projekat strane Pop muzike uz BBC Production.Sve najbolje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA