Sergej Ćetković 14. februara u "Areni"!

 
  • 0

Popularni pevač će na koncertu u "Areni" predstaviti i materijal sa novog albuma koji je planiran za sledeću godinu

Popularni pevač Sergej Ćetković će na Dan zaljubljenih, 14. februara 2013, održati koncert u "Kombank Areni", a cena karata i kada počinje prodaja biće uskoro saopšteno.

Ćetković, koji je prethodni put nastupio u "Areni" u decembru 2010. pred više od 16.000 ljudi, kaže da je posle fenomenalne zajedničke proslave prvih deset godina njegove karijere, došlo vreme za novi koncert u "Areni".

- Spremamo još jedno lepo muzičko veče  sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom koja će biti prilagođena samom datumu održavanja koncerta. Već puno radimo oko repertoara na kome će se  naći neke stare pesme, koje nismo svirali par godina, ali u novom ruhu i sasvim drugačijim aranžmanima. Takođe, ovih dana pripremamo još jednu singl pesmu, koja će ubrzo najaviti sam koncert u "Kombank Areni"  i novi, šesti po redu, studijski CD koji je planiran u 2013. godini. Sve u svemu, obećavam još jedno lepo druženje i jedva čekam da vas ponovo vidim u "Areni" - izjavio je Sergej Ćetković.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA