SEVERINA PROGOVORILA O RASKIDU: Milan nije video sina dva meseca!

 
  • 0

Hrvatska pevačica otkrila je za sajt Gloria.hr razloge prekida dugogodišnje emotivne veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem

Hrvatska pevačica Severina Vučković potvrdila je pre neko dana da više nije u vezi sa sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Ona je u intervjuu za časopis Gloria.hr otkrila i razloge prekida njihove emotivne veze.

-  To su teške odluke koje čovek ne donosi tako lako. Morala sam o svemu dobro da razmislim najpre zbog našeg sina. Odluka je dugo u meni sazrevala. Amerikanci bi rekli da smo se rastali zbog neslaganja u karakteru. Različite smo osobe. Trudili smo se sve to da uskladimo, ali očigledno nije išlo. Milan je otac mog deteta i ja ga poštujem i zato ne želim da ulazim u detalje - rekla je Severina za hrvatsku "Gloriju".

Muzička zvezda je pre izvesnog vremena u Rijeci krstila sina Aleksandra, ali tom prilikom Milan se nije pojavio na svečanom činu. Severina je istrajala u svojoj želji da sin bude kršten, više puta je pozivala oca svog deteta da dođe, ali Popović se nije odazvao.

- Jesam, krstila sam ga na dan Anđela čuvara Mihaela, kog poštuju katolici, pravoslavci, jevreji i muslimani. Mihael znači 'Ko je kao Bog. On je Sotonu i njegove sledbenike bacio na zemlju i poslao u pakao. Na slikama je uvek prikazan s mačem i vagom. Stari su ga pisci nazvali 'Vagatelj duša' na poslednjem sudu.Voditelj duša u raj. Krstila sam ga u Rijeci da izbegnem medijsku pompu, jer je to intiman čin. Kuma je moja prijateljica iz Rijeke koja je sve organizovala. Bilo je lepo, skromno i intimno.

Severina je takođe odgovorila na pitanje zbog čega je sveštenik pristao na to da se dete krsti bez prisustva oca. Ona je smatrala da je tako nešto bilo nemoguće, ali pošto se Milan nije odazivao na pozive, pritom ne videvši sina dva meseca, Vučkovićeva je uspela da u dogovoru sa sveštenim lice realizuje ceremoniju krštenja.

- I sama sam mislila da je to nemoguće, jer znam za slučaj Gorana i Tanje Ivanišević, pogotovo što nismo u braku, a i otac je pravoslavac - rekla je Severina za Gloriu hr. i dodala:

- Međutim, sveštenik mi je objasnio da, ako se otac ne javlja, ako nije video dete dva meseca, a bio je u više navrata obavešten o krštenju i nije se protivio tome, majka kao duhovna zaštitnica deteta može taj čin da obavi sama. Milana sam obavestila u više navrata, a i o tome smo pričali na samom početku naše veze i on nije imao nikakav problem gde će se dete krstiti. Verujem da je sigurno imao dobar razlog zašto nije došao, da je nešto bilo važnije od toga, jer bi sigurno došao. Krštenjem deteta u kuću ulazi božji blagoslov. Ali, pre svega, Aleksandra ću odgajati da bude čovek, pun saosećanja i empatije, da sledi svoje snove i da poštuje svako živo biće bez obzira na versku, polnu i nacionalnu pripadnost. Odgajaću ga da bude dobar muž svojoj ženi i dobar otac svojoj deci, da bude dobar čovek, jer biti vernik nije dovoljno. Biti 'samo vernik' nije moralna kategorija, a biti dobar čovek jeste. Znam puno dobrih ljudi koji su i ateisti - rekla je, između ostalog, popularna pevačica.

Severina nije htela da otkrije da li se odselila iz Beograda zato što je Popoviću smetao dečiji plač.  S druge strane, pevačica je  potvrdila da je u vezu sa srpskim biznismenom ušla isključivo zbog ljubavi i ne kaje se što je bila sa njim.

- Vodilo me je srce, zaljubili smo se i dobili svog anđela. On je plod ljubavi i željeno dete. U Milana sam se, između ostalog, zaljubila jer je od prvog dana insistirao da imamo dete, što je vrlo čudno za muškarca. Obično to uvek prvo žele žene. Čak je i u svojim Feng šui željama napisao 'Želim da mi Severina rodi dete'. To je tako slatko.

Bez obzira na to što se nije venčala za srpskog kralja bakra, Vučkovićeva je naglasila  da je rastanak bio veoma težak, međutim, ona će dozvoliti Popoviću da svom sinu bude otac.

- On mu je tata i odgajaće ga sigurno kako misli da je najbolje, koliko bude imao želje i volje. Naša vrata po tom pitanju su mu uvek otvorena.

(Telegraf.rs/Gloria.hr/foto: Milena Đorđević i Tanjug)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA