Anđelina: Da li je moguće da cela nacija veruje izmišljenoj priči smeća od novina?!

 
  • 2

''E-mail u kojem Anđelina traži ukidanje Republike Srpske je verodostojan,'' tvrde iz Udruženja logoraša Republike Srpske.

Nakon pisanja ''Kurira'' kako je Anđelina Džoli zatražila ukidanje ''genocidne tvorevine'' Republike Srpske, na svom Twitteru oglasila se i sama glumica.

''Da li je moguće da cela nacija vjeruje izmišljenoj priči smeća od novina, zasnovanoj na lažnom e-mailu nepostojeće osobe?!'', napisala je Anđelina.

Na njenu poruku odmah je reagovao ''Kurir'' pozvavši glumicu da dođe i sama se uveri u verodostojnost poruke.

''Ne samo Anđelina, ko god hoće može da dođe i proveri moj kompjuter. Poruka je verodostojna', rekao je Obrad Bubić, predsednik Udruženja logoraša Republike Srpske koji je i dobio sporni e-mail.

Podsetimo, pre nekoliko dana ''Kurir'' je objavio skeniran e-mail koji je navodno greškom stigao na email pomenutog udruženja, u kojem Arčibald Klajn, blizak Anđelinin saradnik traži ukidanje Republike Srpske.

 

(Tekst: Mladen Mitrić/Izvor: Twitter, Foto: Fejsbuk)

 

 

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mary

    28. januar 2012 | 15:08

    A da li je moguce da je cela americhka nacija toliko zatucana, da veruje svemu shto vidi i chuje na TV-u ?! Pa i to da smo mi genocidan narod i da mi u vecini jurimo jadne albance na Kosovu,a ne obrnuto ?!!!

  • pijanibrod

    21. januar 2012 | 15:49

    Anđelina: Da li je moguće da cela nacija veruje izmišljenoj priči smeća od novina?! | Telegraf http://t.co/v1Z8hc6I via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA