CRNO NA BELO: Milica Todorović ima najlepšu guzu na estradi (VIDEO)

 
  • 3

Mlada muzička nada „Grand“ produkcije dobila ovo nezvanično priznanje od kolega i novinara

Mlada pevačica Milica Todorović osvojila je nezvanično priznanje najlepše guze na srpskoj estradi. Ovu titulu nezvanično su joj dodelile kolege i novinari. Nekadašnja pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, koja je u vezi sa kompozitorom i bratom pevača Saše Kovačevića Radetom, je u razgovoru za „Press“ izjavila kako su joj se smučila pitanja u vezi sa njenom udajom i kako se trudi da ostane među najseksipilnijim pevačicama.

- Priznajem da mi titula vlasnice najseksepilnije guze baš laska, jer na estradi ima mnogo zgodnih pevačica, koje su napornim treninzima liniju dovele do savršenstva, dok ja jedem sve što mi padne pod ruku. Volela bih da zadržim ovu titulu i, ako ne promenim režim ishrane, počeću da vežbam. Lepo je kada žena ima lepo telo i ume to da pokaže na pravi način – rekla je Milica Todorović za “Press”.

(izvor: Press)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    10. jul 2012 | 16:43

    Dosadni ste više sa tim guzama!

  • Kokoda

    11. jul 2012 | 17:28

    Bravo, Sasa! I jos da dodam da su novinari postali kao pubertetlije kad ih pubertet bas trese: to samo ganja sise i dupeta. Jako zanimljivo kako cura brise mokru guzicu na plazi. Boze dragi dokle to ide - zar zaista nema nicega dostojnijeg i novinarskog truda da napise i naseg vremena da procitamo od takvih trivijalnih stvari.

  • sasa

    10. jul 2012 | 22:29

    Skloni smo osudjivat nacin zivota raznih Soraja, Milica, Anastazija i Natasa, a svesno su gurnute u zizu nemoralnosti zarad nekog tajkuna, mecene ili politicara. One su njihovi zdenci zivota i napijajuci se u njima traze potvrdu svoje vrednosti. One to debelo naplacujui zbog toga ih uopste ne osudjujem. Takve su postale primer adolescentkama koje su u dilemi na koji nacin i kako krenuti u zivot. Privid je lagodnost njihovog zivota, treba imati stomak izdrzat bogatu gerijatrijukoja "napada" njihova tela, a samo zarad normalnog zivota i perspektive koja im nije na vidiku. Mozda ce takva dogadjanja nestati, ali sve dok se mi njima nasladjujemo, nece !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA