Imala je seks na Farmi, tvrdila je da ju je muž pretukao, razvela se, nestala, a sada je zapanjila sve na Sajmu automobila! (VIDEO) (FOTO)

 
  • 6

Jovana Nikolić je iznenadila sve svojim pojavljivanjem na Sajmu automobila u Beogradu

Nekadašnja misica i učesnica "Farme" Jovana Nikolić danas je proglašena za prvu pratilju u izboru za najlepšu hostesu na Sajmu automobila, a svi koji su je prepoznali su se iznenadili otkud ona u ovoj ulozi.  

Jelena je najlepša devojka na Sajmu automobila: A šta kažete za pratilje? (FOTO)

Da podsetimo, Jovana je imala veoma burnu rijaliti karijeru - pre četiri godine se na "Farmi" smuvala sa pevačem Danijelom Alibabićem i svi su komentarisali scene njihovog seksa...

... Ljubav su krunisali tako što ju je Danijel zaprosio još dok su bili na imanju:

Njih dvoje su se ubrzo venčali, a onda je usledio novi skandal - Nikolićeva je u januaru 2014. šokirala javnost kada je izjavila da ju je Alibabić pretukao i da je on gej.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon toga Jovana se povukla iz javnosti, a sada se iznenada pojavila na Sajmu automobila i za Telegraf je izjavila da su je prijatelji prijavili za ovaj izbor kao i da nikada više ne bi ušla mu rijaliti.

Pogledajte šta je sve Jovana Nikolić rekla za Telegraf:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA