DIVA NA IZVOL'TE: Poslušajte novi album Jelene Karleuše "Diva" (VIDEO)

 
  • 6

Pevačica i njen tim postavili su na Jutjub audio-pregled pesama sa njenog novog albuma

Popularna pevačica Jelena Karleuša promovisaće za tri dana svoj novi album "Diva" u emisiji televizije Pink "Amidži šou". Nakon plasiranja veće količine promotivnog materijala, koji je ona sa svojim timom postavila na Jutjub i društvene mreže, pojavilo se i novo iznenađenje za fanove.

Naime, Jelena Karleuša omogućila je svojim obožavateljima da "preslušaju" njen novi album "Diva", i to preko audio-pregleda. Fanovi će moći da čuju oko 20 sekundi od svake nove pesme koja će biti na njenom desetom jubilarcu.

Pregled traje 2:20 minuta, a pesme koje će se takođe naći na albumu kao što su "Insomnija", "Muškarac koji mrzi žene" i "Plava Šeherezada" nisu u ovom pregledu. Tekstove za ove numere je, između ostalog, radila i Marina Tucaković.

(Izvor: Opera 17)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    9. jun 2012 | 15:05

    Toliko je najavljivala OVO da ne kazem sra*e. Nista specijalno! TRESLA SE GORA RODIO SE MIS! Pevanje tj arlaukanje nije za osobe sa ostecenim sluhom a ni zdravima se preporucuje! Uzas zivi, pocev od blendera, krvi i mozga pa do pevanja, kukanja, dranja i arlaukanja. Sramota DIVO?!?

  • Nemanja

    9. jun 2012 | 14:58

    prijatno sam iznenadjen... zvuci bas bas dobro... ko da je album na zapadu radjen... Dobra je Karleusa... Izdaje bas dobar album pred leto... :-)

  • milanmatic

    9. jun 2012 | 21:03

    SEKTASICA TESKE KATEGORIJE.......KO NJU SLUSA........BOZE ME SAKLONI....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA