JK i njen tim pozivaju fanove na promociju novog albuma

 
  • 0

Na Fejsbuk stranici čuvene folk zvezde pojavilo se saopštenje u kome stoji kako njeni obožavatelji mogu da prisustvuju promociji albuma "Diva", koja će biti u emisiji "Ami G Show"

Popularna pevačica Jelena Karleuša promovisaće svoj novi album pod nazivom "Diva". Svoj deseti jubilarac predstaviće u emisiji televizije Pink "Ami G Show", koja će biti emitovana uživo od 18 do 1 sati posle ponoći. Povodom novog albuma kontroverzne pevačice, njen tim je ostavio saopštenje fanovima, koje prenosimo u celosti.

Dragi Fanovi,

Jelena Karleuša i CITY Records vas pozivaju na televizijsku promociju novog albuma "Diva" u emisiji "Ami G Show", na televiziji Pink.

Snimanje će se odrzati uživo, 11. juna u večernjim satima između 18h i 01h u Pinkovom studiju u Šimanovcima.

Prevoz publike na dan snimanja, bice organizovan na relaciji Sava Centar-

Svi zainteresovani mogu da se prijave na mail divapublika@yahoo.com sa naslovom PUBLIKA. U mejlu je potrebno naglasiti ime prezime, godište, kontakt telefon. 

Za slučaj da dolazite sa nekim, potrebno je navesti ime prezime, godište i kontakt telefon za svaku osobu pojedinačno. Jedan mejl može sadržati najviše do 4 imena (Vaše ime+3) Pogrešno popunjen mejl smatraće se nevažećim.

Prijava traje do subote 09. juna do 12 časova. U periodu od subote do ponedeljka do 12 časova, svi pozvani dobiće povratni mejl, o potvrdi da se nalaze na spisku i sa ostalim detaljima. Broj mesta za publiku je ograničen. Samo osobe koje se nalaze na spisku moći će da prisustvuju snimanju.

Budite brzi!

Vidimo se!

Zoran Birtašević,

PR Menadžer

Pripreme za promociju "Dive" već uveliko traju, a Jelena Karleuša i njen tim već su izbacili veliki broj promo slika i spotova.

(Telegraf.rs/foto: Jelena Karleuša Fejsbuk)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA