SPEKTAKL U "ARENI": Zaz nasmejala i rasplakala Beograđane! (FOTO)

 
  • 0

Francuska pevačica nastupila je pred oduševljenom publikom, koja se skoro dva sata sjajno provodila

Francuska pevačica Zaz održala je sinoć spektakularan koncert u Beogradskoj areni. Kao specijalni gost, pred beogradsku publiku izašla je i francuska grupa "Nuvel Vag".

Sjajna svirka počela je u 21 sat, kada je publiku svojim kabare nastupom razgalio bend "Nuvel vag", da bi nakon toga na scenu izašla Izabel Žofroa, pevačica koja je pod umetničkim imenom Zaz preko noći postala Jutjub atrakcija, naročito popularna među srpskim fanovima.

Kako javljaju reporteri Telegrafa iz Arene, pevačicu je sačekalo oko 10.000 vernih fanova. Beogradskom arenom orili su se hitovi poput "Les passants", "Le long de la route", "J'aime à nouveau"... Atmosfera je stigla do usijanja kada je francuska zvezda počela da peva svoj najveći hit "Je veux".

Među brojnim fanovima francuske dive bio je i poznati kantautor Vlado Georgiev.

Pevačica autentičnog glasa rođena je u Turu, u centralnoj Francuskoj. Muzikom se bavi od svoje pete godine, a pored pevanja, svira klavir, violinu i gitaru. Debitantski album "Zaz" objavila je 2010. i za kratko vreme stekla je veliku popularnost širom sveta.

Nedavno je dobila državnu nagradu za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, a ujedno je i najprodavaniji strani izvođač u Srbiji u poslednjih šest meseci.

Sinoć je Zaz definitivno opravdala tu i mnoge druge nagrade koje je dobila. Ako smo već propustili da u Beogradu u pravom svetlu čujemo tragičnu divu Ejmi Vajnhaus, Zaz nam je priuštila nezaboravne časove, sa lakoćom čineći vokalne egzibicije i još jednom potvrdivši onu staru - da najbolji pevači najbolje zvuče - UŽIVO!

(M. S. - M. P.)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA