Kristijan iz BOLNIČKOG KREVETA otkrio da li u utorak ide u ZATVOR! (FOTO)

 
  • 53

Goluboviću predstoji odsluženje zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, a za Telegraf je otkrio da li je utorak za njega "Dan D"

Kristijana Golubovića nakon izlaska iz "Farme" čeka odsluženje zatvorske kazne u trajanju od četiri godine. O odlasku u zatvor, njegovom zdravstvenom stanju posle operacije glave, kao i Stanijinoj pobedi, pričali smo sa popularnim Kikijem.

NEUTEŠNA STANIJA: Strašno mi je što Kristijan ide u zatvor, obilaziću ga

Kristijan je trenutno hospitalizovan, budući da mu se inficirala rana posle nedavne operacije na glavi, a do komplikacija je došlo zbog nepridržavanja saveta lekara, u kom je naglašeno strogo mirovanje.

- Inficiralo mi se levo uvo. Trebalo je strogo da mirujem, ipak to nije bila naivna operacija, ali ja sam isto veče bacio zavoje pa je došlo do krvarenja, a onda sam po hladnoći otišao u studio u Šimanovce i sve se dodatno zakomplikovalo - ispričao nam je Kiki, koji je dok smo razgovarali primao infuziju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

O tome da li će u utorak, 5. januara, kako je ranije pominjano, otići u zatvor, Kristijan kaže:

- Poziv će mi doći posle 5. januara. Imam pravo da se žalim na izvršenje kazne, trenutno zbog lošeg zdravstvenog stanja, zatim žalba ide na komisiju i tek potom sledi konačna odluka.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Na kraju, odluku da svojevoljno izađe sa "Farme" i razlog zbog kojeg je to učinio pred sam kraj, Golubović objašnjava:

- Sve vreme sam sumirao boravak na "Farmi" i pitao se šta bi ih najviše bolelo? Shvatio sam da je to Stanijina pobeda, tako sam i uradio i to ih je zaista najviše zabolelo. Da sam ostao, ja bih pobedio, a ovako...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, Kristijan je sa pobednicom "Farme 6", Stanijom Dobrojević, ostao u odličnim prijateljskim odnosima, a starleta mu je, kaže, nudila celu novčanu nagradu uz reči: "Pobeda je tvoja". Ipak, džentlmenski će je podeliti sa njom.

Kristijan je u jedno sada siguran - planira dobro da se odmori kako bi se što brže i bolje oporavio... 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(B.B.)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    4. januar 2016 | 22:07

    Ovaj će na kraju odseci sebi smoki samo da ne ide u zatvor! A i ti sto mu to omogućavaju treba malo da prilegnu sa njim jer zaobilaze zakon.

  • Beograd

    4. januar 2016 | 22:00

    Operacije klempavih usiju da izbegne robiju. Samo u Srbiji.

  • Slavica

    4. januar 2016 | 21:13

    Toliko o tome koliko je Stanijina pobeda volja naroda. Čovek se zaljubio ko lud u tog patuljka verovatno zato što su pata karta. Prvo joj je ispunio želju i odglumio bes i izašao i onda je sav novac uložio na nju ali opet nije bio siguran da će uspeti pripretio je Pinku ili će Stanija pobediti ili Pinka neće biti. Toliko o njenoj regularnoj pobedi. Volite se vas dvoje ali nam se samo sklanjajte s očiju gadite nam se oboje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA