SURVAJVER: Ava preživela, Neven i Marko izbačeni! (VIDEO)

 
  • 0

U ujedinjenom plemenu Sibu takmičari podeljeni u klanove, posle velikog spletkarenja Neven Ciganović i Marko Karadžić završili na Ostrvu odbačenih!

Nakon konačnog ujedinjenja čini se da učesnici Survajvera nikada nisu bili  međusobno razjedinjeniji. Već trećeg dana zajedničkog života pleme Sibu pogodile su trzavice, a podele u klanove postale su omiljena razonoda dvanaestorice takmičara, a naročito dan pre plemenskog veća.

Na drugom ostrvu Ava Karabatić muku muči s potragom za tajnim imunitetom. Svratila je i do ekipe s ostrva odbačenih kojoj će se, sigurna je, uskoro pridružiti. Ujedinjenje plemena očigledno nije oduševilo Avu. Umornoj i gladnoj nisu ostavili ni zrno pirinča, a večna svađa oko hrane poprimila je nove razmere. Nakon teških reči pale su i suze.

- Sve to možeš da očekuješ kad dođeš u sve ovo, ali neke stvari ne mogu da razumem. Valjda što si iskreniji i što si bolji, onda ti sve teže pada - priča isprekidano, jecajući i brišući suze.

- Pogodilo me je što mi nisu ostavili ni zrno riže, jer je Andrija naglasio da ću se vratiti isto veče. Ali toliko sam postala imuna na ovakvo ponašanje otkako smo ujedinjeni, da ne znam šta bi me još moglo povrediti - rekla je Ava.

Maja Lena se velikodušno ponudila da joj skuva pirinač, a hrvatska Plejboj zečica je do tada utoljavala glad bananama. Nikoli je prizor izmorene Ave dok jede banane bio beskrajno duhovit i mladi Budvanin se cinično smejao dok je to gledao.

Bar mu je nešto izmamilo osmeh, jer se ubrzo iznervirao kad je video koliko je Maja pirinča skuvala! To joj je veoma zamerio, a uskoro se rasprava i nervoza oko hrane prenela i na ostale. Zaključak: za kratko vreme pojeli su mnogo više nego što je trebalo. Plemensko veće posle Avinog odlaska analizira ko bi sutra mogao "leteti" iz Sibe. Smatraju da je najugroženija upravo Ava, ali i Marko. Žarko kaže da je Ava najslabija u borbama, ali zato pere sudove 78 puta dnevno.

Oko Avinog izbacivanja složili su se gotovo svi muški članovi plemena, ali iako se činilo da će ona biti prva takmičarka koja je napustila (ne)jedinstveno pleme Sibu, posle dramatičnog obrta to se desilo Nevenu Ciganoviću i Marku Karadžiću. Njih dvojica su se tako, posle samo jedne nedelje od povratka "u život" ponovo našli među odbačenima. Ovog puta - zauvek!

(A. V. / RTL)

 

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA