Oni su najveći favoriti za pobedu u "Pinkovim zvezdicama"! (VIDEO)

 
  • 26

Veliko finale je 4. jula, a među superfinalistima su se izdvojila tri kandidata

Desetomesečno druženje sa talentovanim mališanima kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" biće završeno u subotu, 4. jula. U superfinalu ostalo je 10 najboljih takmičara, a favoriti su se već izdvojili.

SUZE U PINKOVIM ZVEZDICAMA: Ispali Nikola i Irina, ovo je 10 superfinalista! (FOTO)

Publika će i ovaj put imati ključnu odluku, jer će samo gledaoci odlučiti ko je prva "Pinkova zvezdica". SMS glasanje uveliko traje i biće zatvoreno tek 4. jula, tako da će pobednik biti neizvestan do poslednjeg trenutka.

POVRATAK U ZLATNE OSAMDESETE: Evo kako "Pinkove zvezdice" izvode hit "Za milion godina" (VIDEO)

Ali, kako nezvanično saznajemo, najveći miljenici publike su trenutno Lena Stamenković, Isidora Mitić i Mateja Vukašinović. Međutim, do subote, situacija može da se drastično promeni.

Evo nekih od nastupa fantastične trojke, kojima su talentovani superfinalisti očarali na sceni:

Lena Stamenković

Isidora Mitić

Mateja Vukašinović

Veliko finale prve sezone takmičenja biće održano 4. jula u studiju televizije Pink u Šimanovcima, kada ćemo dobiti prvu "Pinkovu zvezdicu". Podsećamo vas da je glasanje u toku i da podržite svog favorita, jer sudbina ove talentovane dece - potencijalnih pobednika, zavisi isključivo od vas.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    30. jun 2015 | 20:16

    Ove dve u redu, ali Mateja nikako ne moze da bude pobednik. Decko lepo peva i bolji je od Igora puno, ali Isidora i Lena su mnogo bolje. Marija je ubedljivo najbolja, samo Isidora moze da joj stane na crtu. Realno pisem , iako ja najvise volim onog malog cvrcka. Kako bih se obradovala kad bi on dobio neku posebnu nagradicu.Za svoje godine, Paja peva daleko iznad proseka, plus sto je divan, nesebican i kulturan decak. Nikad nije pevao sebe da uzdigne, vec samo da drugima ugodi. Svejedno mu je i da ispadne. Secer mali.

  • Maestro

    30. jun 2015 | 15:51

    Marija Serdar i Isidora su daleko najbolje. Ali publika odlucuje.

  • Prolece

    30. jun 2015 | 15:26

    A gde je Marija? Njeno pevanje je izvan svake konkurencije! Svi su dobri ali ova devojcica nema granica! Marija do pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA