Kebin sin zaprosio Severinu, evo kada će biti svadba!

 
  • 37

Kako se spekuliše, hrvatska pevačica će napraviti žurku u maju na kojoj će prijateljima i članovima porodice predstaviti svog novog dečka

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, navodno je u nedelju u Zagrebu zaprosio svoju novu devojku, hrvatsku pevačicu Severinu Vučković, spekulišu hrvatski mediji. Kako pojedinci tvrde, svadba je zakazana za septembar.

Inače, Severina će navodno napraviti veliku žurku na kojoj će rodbini i prijateljima predstaviti svog novog dečka Igora Kojića. Kako piše "Kurir", proslava će biti u maju i biće upriličena za 200 zvanica.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

- Severina u maju ima nekoliko slobodnih dana, pa se dosetila da napravi feštu, na kojima će se prvi put pred ljudima pojaviti ruku pod ruku sa Igorom. Njeni prijatelji ga još nisu upoznali iako je nekoliko puta boravio u Hrvatskoj. Videli su ga samo Severinini najbliži članovi porodice. Oni su se dobro krili, ali sada kad su shvatili da su njihove emocije jake, obelodanili su vezu. Severina je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari ni reagovanja na njenu novu vezu s petnaest godina mlađim muškarcem - rekao je izvor blizak pevačici.

Ni Severina, ni članovi njenog PR tima nisu bili dostupni za komentar.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca oduševila publiku na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fado

    30. april 2015 | 11:46

    evo sad je na kraju postala i Romska snajka :-/)

  • Dexxx

    30. april 2015 | 11:25

    Hahaha.joj ovaj mucenik keba bas nema srece u zivotu.

  • бата

    30. april 2015 | 11:41

    На који начин се овакве ресетују у девојке?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA