Kim Kardašijan i Kanje Vest u vezi!

 
  • 0

Starleta i reper uslikani su zajedno sinoć prilikom izlaska iz bioskopa i jutros ispred istog hotela i time su potvrđeni navodi da su u vezi

Američki mediji danas bruje o tome da su Kim Kardašijan i Kanje Vest u vezi - ovoga puta zaista! Izvori tvrde da je njihova veza u začetku, a uslikani su sinoć kako napuštaju projekciju filma "Igre gladi" u Njujorku. Dok je jutros starleta usnimljena ispred istog hotela u kojem je noć proveo i Kanje.

No, ova vest nije nimalo novost, pošto se u više navrata pisalo da su u vezi, a zajedno su sarađivali i na njenoj pesmi "Jam".

Kanje je juče objavio pesmu "Theraflu" u kojoj peva o tome kako je bio zaljubljen u rijaliti zvezdu u trenutku kada se ona zabavljala sa bivšim mužem Krisom Humfrisom. "Zaljubio sam se u Kim u trenutku kada se ona zaljubila u njega… to je kul, devojčice, radi šta treba… Neka bude srećan što ga Džej nije oterao iz tima" peva Vest u novoj pesmi. Zanimljivo je da je vlasnik tima NJ Nets, za koji Kris igra, upravo Vestov najbolji prijatelj - Džej Zi.

Naime, Kanje Vest je raskinuo svoju vezu sa Amber Rouz upravo zbog toga što je Amber saznala za poruke koje su reper i starleta razmenjivali.

(A. V. / Tračara)

Video: Kraj koncerta, Tea izvela majku na binu, rasplakale se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA