HAPSE MIMI ORO? Policija ulazi u "Parove" po starletu?

 
  • 30

Starleta će biti privedena na saslušanje kao poslednji svedok u istrazi protiv Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za organizovanje elitne prostitucije

Starleta Milica Živanović, poznatija pod imenom Mimi Oro, navodno će biti uhapšena 21. aprila, piše "Informer". Prema navodima ovog dnevnog lista, ona će biti privedena na saslušanje kao poslednji svedok u istrazi protiv Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za organizovanje elitne prostitucije.

Mimi Oro, koja učestvuje u rijalitiju "Parovi", trebalo je da svedoči juče u Tužilaštvu, ali se ona nije odazvala na poziv, iako ga je navodno uredno primila. Zbog toga, nadležni tužilac izdao nalog da se ona privede.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Potrebno je da se od nje uzme iskaz o tome da li se pridružuje krivičnom gonjenju protiv Maksimovića. Potom će razmatrati predlog Maksimovića o sporazumnom priznanju krivice u zamenu za blažu kaznu. Osim toga, jedna od svedoka je pomenula da se spisak "posebnih VIP klijenata" nalazi upravo kod Mimi Oro, što nam je dodatno interesantno - rekao je za "Informer" sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs/"Informer")

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    15. april 2015 | 12:15

    Hapsenje uzivo!!!!!!! Bice dobro ako se bude opirala gledanost maks!!!!!!!

  • Milica

    15. april 2015 | 15:33

    Kako je ruzna u faci I ima odvratan muski glas.Ne deluje nezno I zenstveno vec kao muskarac.Ovo je uzasno.Plus usta da te pojede kolika su joj.Ima 23 godine a izgleda kao da ima 40.Verovatno se istrosila od nocnog zivota,solarijuma I menjanja partnera.

  • nn

    15. april 2015 | 12:12

    Neka je nevracaju u Vilu odvratna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA